Işınlanırken oyundan atmasının nedeni yada sehirdeyken oyundan atmasının nedeni ramlerin kullanımıdır. Kullandığınız işletim sisteminin özelliklerine göre bilgisayarınızın performansı değişir. örneğin eğer xp kullanıyorsanız bu hatalarla daha çok karşılaşırsınız çünkü xp işletim sistemi oyun yüklenirken harddiskten ram lere veri transferi yapıyor. Vista ve Windows 7 işletim sistemlerinde daha akıllıca birşey düşünülmüş. Örneğin herkes vistanın ve windows 7 nin daha çok ram harcadığını düşünür aslında bunun çok mantıklı bir açıklaması vardır. Win 7 ve vista çok ram harcamaz arka planda çalışan programları ram belleğinde taşır dolayısıyla fazla ram harcıyormuş gibi görünür bu sayede bütün programları çok daha hızlı çalıştırır bekleme süreleri gözle görülür şekilde düşer.ram miktarınız 2 gb ve üzeriyse kesinlikle vista veya wind 7 kullanmanızı öneririm(daha çok win7).
2. si onboard ekran kartı kesinlikle tavsiye etmem ekran kartınız anakarttan mutlaka bağımsız olmalı onboard ekran kartı raminizden çalar ram yetersizliğide bellek taşmasına neden olur dolayısıyla oyundan atar. Bende sana kendi sistemimi tavsiye edebilirim :)
512 mb 256 bit ddr3 ekran kartı
amd +4200 x2 işlemci (şimdi +5600 ler var aynı fiyat)
6 gb ram 667mhz
ecs 780 chipset GM-A Black edition anakart
500gb 7400 rpm segate harddisk
Win 7 64 bit işletim sistemi (4gb ve üzeri ram kullananlar için mecburi)
Bu sistemi geçen sene 1000 lira civarına toplamıştım. Şuandada 3 aşağı 5 yukarı aynıdır hatta daha iyi özelliklerde.
Not: Bu sistemle 10 çarı (clientlesssiz,sbot kullanmadan) rahatlıkla açabiliyorum bunun yanında msn web filim cdyazma tv aynı anda bu işlemleride zorlanmadan yapabilirsin.