Oyunda Çıkan Uniquelerin Yanına Nasıl Işınlanabilirz Gm Olarak Bunun Kodunu Bilen Arkadaşımız Yardımcı Olabilir Mi Lütfen Acil Yardım Gerekiyor........
oynadığım bir pwp serverında tg uru isy lureledim ve ben yanında değiilken gm direk yanlarına ışınlanıp onları kesti ancak şimdi biz luredeki uniqueleri kesmek istiyoruz ama o kodu veya nasıl yaptığını bilmiyoruzCosmicGate demiş ki:öyle bi kod yok
onu biliyorum ondan hariç mesela unique diyelim ki lurelendi atıyorum taklamakanın en köşesinde bir yerde onun yanına direk ışınlanma bir pwp serverde GM ışınlandı ancakk ben nasıl yaptğıını bilmiyorum ben orda olsam neyse oyuncunun yanına ışınlanmayı biliyorum ama bunu nasıl yaptı bilemiyorum :(Phantoso demiş ki:warp xxx istedigin yere işınlanma
GMin moblarin yanina isinlandigini gorecek kadar yakinsan moblarada yakinmissin iste.ahmetcanozen demiş ki:oynadığım bir pwp serverında tg uru isy lureledim ve ben yanında değiilken gm direk yanlarına ışınlanıp onları kesti ancak şimdi biz luredeki uniqueleri kesmek istiyoruz ama o kodu veya nasıl yaptığını bilmiyoruzCosmicGate demiş ki:öyle bi kod yok
Ben TG lureledim adamlarda global attı şu tg kes filan diye bende hotandaydım sonra noticeden TG here yazdı GM bende Gittm GM oradaydı ayrıca aynı anda uru da lureliydi onu kesti sonra urunun yanına gitti ve ben ondan sonra geldim gene nasıl oluyorda ben orda olmadan uniquenin yanına gidebiliryor yani bunun bir kodumu var ne bu :(Lemonade demiş ki:GMin moblarin yanina isinlandigini gorecek kadar yakinsan moblarada yakinmissin iste.ahmetcanozen demiş ki:oynadığım bir pwp serverında tg uru isy lureledim ve ben yanında değiilken gm direk yanlarına ışınlanıp onları kesti ancak şimdi biz luredeki uniqueleri kesmek istiyoruz ama o kodu veya nasıl yaptığını bilmiyoruzCosmicGate demiş ki:öyle bi kod yok
Ayrica boyle gm liğin oldugu bir serverda neden oynuyorsun
Senin lurelediğini biliyordur ve senin yanına gelmiştir, uniquenin değil.ahmetcanozen demiş ki:Oyunda Çıkan Uniquelerin Yanına Nasıl Işınlanabilirz Gm Olarak Bunun Kodunu Bilen Arkadaşımız Yardımcı Olabilir Mi Lütfen Acil Yardım Gerekiyor........
Öyle bi kod var evet(mobkill 1) ama o kodu kullanabilmesi despawn olacak mob'u seçmesi gerekli.UnDeFeateD demiş ki:Yanına ışınlanmadan öldürmüştür belkide? İlla yanına gidip kesmesimi lazım bi kod yazarak spawn olmuş olan uniqueyi despawn etmiştir. Öyle bi kod olabilir..
pm attimDragonSlayer demiş ki:Bu arada sweetCHIEF arkadaşım rica etsem o kod arşivini bana da atar mısın.. Bunu yaparsan gerçekten çok sevinirim tam ihtiyaç duyduğum bi zamanda imdadıma yetişirsin :)