Haber ver bro başlayacağına. Linkleri var mı bi göz atalımSelam 2 gün sonra 2 tane server açılıyor.Hangisi güzel olursa bakalım başlayalım,az sohbet muhabbet olur.
Grande Online | Babür Server | 80 CAP CH | Old Scholl | Coin System | 23 Aralık 19:00Haber ver bro başlayacağına. Linkleri var mı bi göz atalım
Sen benim itemlerimi ayarla 4-5 aya gelirimSelam 2 gün sonra 2 tane server açılıyor.Hangisi güzel olursa bakalım başlayalım,az sohbet muhabbet olur.
1 aydan fazla oynayacağımızı sanmıyorumSen benim itemlerimi ayarla 4-5 aya gelirim
Ares güzelmişGrande Online | Babür Server | 80 CAP CH | Old Scholl | Coin System | 23 Aralık 19:00
Ares Sro | 80 Cap | CH | FreeSilk | Orjinal | Drop | Jobda Real TL Kazan | 23 Aralık
Bu ikisi var benim gönlüm üsttekinden yana aslında ama tutulmayacak gibi o,olmazsa diğerine bakarız.
AresSro Askar Network'ün sahibi Bilal Askar güvenilir birisi ve çok sağlam kişiler. Başlayacaksak bildiğimiz ve güvenilir kişinin serverına başlayalım derim.Grande Online | Babür Server | 80 CAP CH | Old Scholl | Coin System | 23 Aralık 19:00
Ares Sro | 80 Cap | CH | FreeSilk | Orjinal | Drop | Jobda Real TL Kazan | 23 Aralık
Bu ikisi var benim gönlüm üsttekinden yana aslında ama tutulmayacak gibi o,olmazsa diğerine bakarız.
güzel laf sokuyorsunNe zaman yazmışım lan ben bunu ahaha :d