Nick verOyunda yeniyim, birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir. Nick söylememe gerek yok sanırım
Hesap karşılamıyor falan dedi, aşağıladı bu steam beni
24 lira yaHesap karşılamıyor falan dedi, aşağıladı bu steam beni
O değil la, oyunu aldım oynuyorum zaten de Burak'ı eklemek istediğimde seviye yetersiz kaldı herhalde ondan bahsediyorum24 lira ya
Sende beni anlamadın admin beyciğim, Alıyım dedim de kartta 19 tl var 24 tlymiş :/O değil la, oyunu aldım oynuyorum zaten de Burak'ı eklemek istediğimde seviye yetersiz kaldı herhalde ondan bahsediyorum
Kafalar çok karışıkSende beni anlamadın admin beyciğim, Alıyım dedim de kartta 19 tl var 24 tlymiş :/
Bu saate oynayan person varmı onu söyleKafalar çok karışık
ahahaha sen ver linkini ben eklerim, hesabı açınca belli bir seviye para harcaman gerekmekte ondan öyle demiştirHesap karşılamıyor falan dedi, aşağıladı bu steam beni
Oyunda yeniyim, birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir. Nick söylememe gerek yok sanırım
Ekledim
Steam Community :: Lennethahahaha sen ver linkini ben eklerim, hesabı açınca belli bir seviye para harcaman gerekmekte ondan öyle demiştir
Başkasını eklemişim
101 lvl nasıl oldun
MONEY CSGO CASE KEY MONEY101 lvl nasıl oldun
Yakında 250 yapabilirim Sende bu kadar harcarsan senin de olur kankaUla sen ne 101 level oh a
Töbe töbe o ne öyle arada bir temizle kaankaVay be ben de bırakayım şuraya linkimi bari
Steam Community :: decproca ♞