O nasıl oluyorStart loadingleri ile kafa bulmaya çalıştım olmadı, en güzeli launcher
O nasıl oluyorStart loadingleri ile kafa bulmaya çalıştım olmadı, en güzeli launcher
Aleyküm Selam adaş hoşgeldin fabrikaysa vardiya berbat bir şeydirSelamın aleyküm ahalii.
Bu hafta buralardayım, gece vardiyası lanet.
Hoşbuldum adaş.Aleyküm Selam adaş hoşgeldin fabrikaysa vardiya berbat bir şeydir
"Rakı Sofrası" yayında.DJ Burak Şerit - Gel be gökyüzüm (Remix)
Kafeini sürekli aldığın zaman bünye bunu kabulleniyor ve artık etki etmiyor. Yani uykusuzluğunun kafein ile alakası yok.Cuma ve cumartesi geceleri saat 06:00 gibi uyudum ve saat 08:00'da kalktım. Yani iki gece de sadece ikişer saat uyudum. Bugün yani pazar gecesi , üçüncü gecem , toplam uyku sürem 4 saat olmasına rağmen şu an hala ayaktayım , gram uykum yok. Yatsam biliyorum yine saat 6'dan önce uyuyamayacağım.
Gün içerisinde kendimi çoğu zaman enerjisiz hissetmiyorum , uykusuz hissetmiyorum. Esnemiyorum... Yani her hangi bir uykusuzluk belirtisi göstermiyorum. Ne kadar bir sorun olmasa da , normal ve sağlıklı bir hayat tarzı olmadığı için bu durumdan memnun değilim.
Benim gibi olan başkası var mı ? Bu sorunu yaşayıp çözüme giden var mı ?
Genellikle her gün bir kahve ve 3-4 bardak kola içiyorum. Benim gibi kafein bağımlığı olup bunları bıraktım çok iyi uyuyorum diyen var mı ?
Konuda ki herkes gece kuşu olunca illaki bir tane çıkar diye düşünüyorum
Okurken benden bahsediyorsun sandım, kolay içmiyorum ama çay ve kahve hastasıyım (:Cuma ve cumartesi geceleri saat 06:00 gibi uyudum ve saat 08:00'da kalktım. Yani iki gece de sadece ikişer saat uyudum. Bugün yani pazar gecesi , üçüncü gecem , toplam uyku sürem 4 saat olmasına rağmen şu an hala ayaktayım , gram uykum yok. Yatsam biliyorum yine saat 6'dan önce uyuyamayacağım.
Gün içerisinde kendimi çoğu zaman enerjisiz hissetmiyorum , uykusuz hissetmiyorum. Esnemiyorum... Yani her hangi bir uykusuzluk belirtisi göstermiyorum. Ne kadar bir sorun olmasa da , normal ve sağlıklı bir hayat tarzı olmadığı için bu durumdan memnun değilim.
Benim gibi olan başkası var mı ? Bu sorunu yaşayıp çözüme giden var mı ?
Genellikle her gün bir kahve ve 3-4 bardak kola içiyorum. Benim gibi kafein bağımlığı olup bunları bıraktım çok iyi uyuyorum diyen var mı ?
Konuda ki herkes gece kuşu olunca illaki bir tane çıkar diye düşünüyorum
Yok yatağa erken girme olayını çok kez denedim yemedi , 6 saat boyunca döndüm durdum olmuyor.Kafeini sürekli aldığın zaman bünye bunu kabulleniyor ve artık etki etmiyor. Yani uykusuzluğunun kafein ile alakası yok.
Kanka sana önerim, 11-12 gibi yatağına yat sağa dön sola dön uyumaya çalış. Günde min. 6 saat uyuman yeterli olur.
Uyumadan önce duşa girip, sıcak su altında oyalan, sıcak su cildini yumuşattığı için baygınlık gelecek.
Çık ve yatağa yat, uyursun.
Sen kendini "uykum gelmiyor, halsizlik hissetmiyorum" diyerek buna inandırmışsın, ondan böyle oluyorsun.
Çok farklı şey denedim , yağmur sesi falan açtım telefonda kar etmedi , spor yaptım kar etmedi.@Chorus
Bende de buna benzer bir problem var özellikle gemiden sonra oluştu . Gemide olan sese alıştığım için çok ilginçtir ki evde sessiz ortam uyuyamıyorum . Bu yüzden evde olan yatağımın yanına 2008den kalma kamyon sesine benzer ses çıkaran masaüstü bilgisayarımı kurdum . Mesela bu bilgisayar kapandığında otomatik olarak uyanıyorum . Belkide piskolojik olarak uyku problemi yaşamamak için kendime böyle birşey uydurdum . Farklı şeyler denemeni ve kendini buna inandırmanı önenirim . Onun harici günde belkide 6-7 bardak kahve içen biriyim .
Benim eski evimde perde olarak karatma vardı , simsiyah. Eve gelen herkes perdenin sırrını merak ediyordu :)))Okurken benden bahsediyorsun sandım, kolay içmiyorum ama çay ve kahve hastasıyım (:
3 gündür bende 5 gibi yatıyorum 9 gibi kalkıyorum, ve yine gecelere kadar duruyorum uykum gelmiyor, yatağa gidiyorum bilerek uyumak için ama orada da telefon ile uğraşıyorum. Bence onun içecek ile alakası yok, yaptığımız işler gün içersin de ki harcadığımız efor ile alakalı diye düşünüyorum.
(Eşim bana kesin sen zombisin diyor )
Perdenin siyah olmasi gerekmiyor . Icini siyah ışık geçirmeyecek şekilde yapıyorlar örnek atabilirim daha sevimli oluyoKaranlık böyle kutu gibi olunca oda tadından yenmiyor :)
Odamın boyası siyah perdeler lacivert odama giren karamsar gözüyle bakıyor
Önerilere açığım, bekliyorum...Perdenin siyah olmasi gerekmiyor . Icini siyah ışık geçirmeyecek şekilde yapıyorlar örnek atabilirim daha sevimli oluyo
Tam olarak okumamışım senin duvarlarda siyahmışÖnerilere açığım, bekliyorum...
ya asddfgjghhjTam olarak okumamışım senin duvarlarda siyahmış
Senin dediğin olay beni daha çok strese sokuyor ve daha çok uyuyamıyorum@Chorus
Bunlar harici birde şöyle bir durum var . Şimdi mesela çalıştığım 6-7 ay içinde sürekli saat farkı yaşıyorum ve her limanda saatlerim inanılmaz şekilde değişiyor . Bir gün gece 4te yatiyorum öğlen 12de kalkiyorum diğer gün 12de yatiyorum aksam 8de kalkıyorum boyle böyle ilginç döngü oluyor . Ama asıl fark ettiğim odama geçtiğim zaman biliyorum ki kısa süre içinde uyumazsam diğer gün uykusuz ve yorgun olacağım . Kendimi bu şekilde hazırlıyorum son saatler işe yarıyor veya öyle hissediyorum ve uyumazsam gerçekten bitkin bir halde oluyorum . Evde oldugum sürede sabaha karsi 5te uyusam 9da kalksam bile bir sorun yaratmıyor bütün gün istersem dinlenebilirim bilincinde oluyorum . Mesela Çinliler ile çalıştığında da ayni durumda miydin? Işin gereği uyuman ve uyanman gereken süre içinde zorlaniyor muydun bilmiyorum fakat benim durumum buna benzer ve bende ise yariyor .
Anlattıkça anladım ki bende baya sorunlu biriymişim.
Zaten bende öyleyim , beden olarak enerjim var , uykum yok ama zeka seviyemin düştüğünü hissediyorum. Beynim daha yavaş çalışıyor , kaliteli cümle kurmakta zorlanıyorum. Bu kafayla kod kesinlikle yazamıyorum , kopyala yapıştır yapsam bile kodda hata çıkıyor , küçücük hatayı 1 saatte çözebiliyorum.@Chorus uyku resmen ziyan edilen vakit. Hep senin anlattığın "sorunu" uygulamak istemişimdir ama 7-8 saat uyumazsam salaklaşıyorum :(