Ağla, çıldır ve akabinde kudurAskerliği CS-GO ile yapıyorsun sanırım.
Kusura bakmayın beyefendi biz asker'de CS-GO oynayıp kullanamadığımız silahlar için kendimizi tatmin etmiyorduk, bir ayda bir çeşitli silahlar ile atış yapıyorduk ve havan tacizlerine MG3 ile cevap veriyordukAğla, çıldır ve akabinde kudur
Hakkari'ye gönderdiler de gitmem mi dedim ben şimdi sövdürme beniKusura bakmayın beyefendi biz asker'de CS-GO oynayıp kullanamadığımız silahlar için kendimizi tatmin etmiyorduk, bir ayda bir çeşitli silahlar ile atış yapıyorduk ve havan tacizlerine MG3 ile cevap veriyorduk
Güncelledim dostum@Lenneth link mi kırık ? böyle yazıyorda "Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir."
Kardeşim bu akşam Türkiye saatiyle 21:00 - 22:00 gibi açacağım inşallah yayın, konu üzerinden bilgilendiririm :)Abi bi denk gelemedim ya :(
sis atmıyorsan izlememTwitch
İzlemek isteyen arkadaşlar linkten canlı yayını takip edebilir. Yayın açtığım zamanlarda konu üzerinden güncelleme yapacağım.
Ulan kendimle mi konuşayım, chate yazan mı var zaten her yayını ortalama 2 kişi izliyorOyun oynarken sohbet etmiyor.
Dislike.
Sen yinede konuş susarakta kimse gelmezUlan kendimle mi konuşayım, chate yazan mı var zaten her yayını ortalama 2 kişi izliyor
Kanka oyunda çocuklarla konuşuyoruz zaten sürekliSen yinede konuş susarakta kimse gelmez