- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Olay zaten boş beleş yayın yapmakta
Lan adam sesi kısıp öyle az az kıpırdıyarak duruyor ki internet gidip geliyor sandım.İstanbul'daki yayıncılar da problem yaşıyor.
Anakartı intel uyumlu almışım, firmaya geri gönderdim kabul edecekler mi etmeyecekler mi onu düşünüyorum...İyi akşamlar beyler napıyosunuz?
Nedir senin bu çektiğinAnakartı intel uyumlu almışım, firmaya geri gönderdim kabul edecekler mi etmeyecekler mi onu düşünüyorum...
Hacım böyle bir hataya nasıl düştün,değişim isteseydin aynı modelin amd uyumlusu ileAnakartı intel uyumlu almışım, firmaya geri gönderdim kabul edecekler mi etmeyecekler mi onu düşünüyorum...
Evlilik IQ seviyemi düşürdü sanırsam...Nedir senin bu çektiğin
ürüne temas etmedinse; o firmada hiçbir unvan ürünü geri yollayamaz. Çok rahat ol sonucunu at sonra burayaEvlilik IQ seviyemi düşürdü sanırsam...
@Rewind
Hacım müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bir de amd uyumlu anakart aldım dedim bakın işte amd uyumlu anakart da aldım ürüne temas etmedim kurmadım falan
teknik ekip bakıp şeetçek falan dedi anladım ki katibe ne söylesem boş yani.
Geri gönderirseler artık napalım sahibinden üzerinden veya letgo ile 30,50 tl aşşağısına satacağız.
kutu hasar görmesin diye 12 liraya şişme poşete aldım öyle gönderdim sen düşün.ürüne temas etmedinse; o firmada hiçbir unvan ürünü geri yollayamaz. Çok rahat ol sonucunu at sonra buraya
Havalı poşet gibi birşey olsa gerek pıtpıt da derdik.kutu hasar görmesin diye 12 liraya şişme poşete aldım öyle gönderdim sen düşün.
Anakartların tekil olduğunu daha yeni öğrenmiş oldum, genel de ikisine de uyumlu anakartlar görüyordum ondan pek dikkat etmedim.Havalı poşet gibi birşey olsa gerek pıtpıt da derdik.
Yıllarca mağazacılık yaptım her türlü haklısın.
PCI-E veri yolları genelde AMD ve NVDIA için uyumlu oluyor.Anakartların tekil olduğunu daha yeni öğrenmiş oldum, genel de ikisine de uyumlu anakartlar görüyordum ondan pek dikkat etmedim.
Yanlış aldığım - yeni aldığımPCI-E veri yolları genelde AMD ve NVDIA için uyumlu oluyor.
Anakartın adını yazarmısın merak ettim