- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Nereleri yaptın hacı ?Selam millet tercihleri de yaptık çok şükür![]()
Nereleri yaptın hacı ?Selam millet tercihleri de yaptık çok şükür![]()
Nereleri yaptın hacı ?
izmir demokraside okumuştum ilk açıldığı zaman izmir üniversitesi idi adı
Sıralamam 13269
Kesin şurası gelir diyemiyorum birbirine yakın yerler var çok.
Mersin'de yazaydın gelirse yardımcı olurum burda
Sıralamam 13269
Çanakkale ve bursada ki hocalar güzel diye duydum.
Sıralamam 13269
Trakya çıkarsa iyi olacak yaizmir demokraside okumuştum ilk açıldığı zaman izmir üniversitesi idi adı
trakya çıkacak hazırlan.
+ senin yazdıklarının yarısına seyahat ettim o şehirlerin ^^ İstanbul çıkarsa konuşalım
CansınMersin'de yazaydın gelirse yardımcı olurum burda![]()
Kocaeli geçen sene öğretmenliği 9053 ile almış en son o yüzden yazmadım bir de İngiliz Edebiyatı var 13040 ile almış, edebiyata ilgim olmadığı için önlere yazmadım edebiyatları.Çanakkale ve bursada ki hocalar güzel diye duydum.
Kocaeli niye yazmadın hacım ?
Edebiyat ingilizce öğretmenliğinden daha mantıklı bir seçim , ingilizce öğretmenleri sadece ilkokulda öğretmenlik yapabilirken edebiyat mezunları lisede de yapabiliyor.Trakya çıkarsa iyi olacak ya
Cansın
Kocaeli geçen sene öğretmenliği 9053 ile almış en son o yüzden yazmadım bir de İngiliz Edebiyatı var 13040 ile almış, edebiyata ilgim olmadığı için önlere yazmadım edebiyatları.
Çanakkale ve Bursa güzel hacım
İnşallah hayırlısı olur bakalım bekliyoruz![]()
Hiç böyle bir şey duymadım hacımEdebiyat ingilizce öğretmenliğinden daha mantıklı bir seçim , ingilizce öğretmenleri sadece ilkokulda öğretmenlik yapabilirken edebiyat mezunları lisede de yapabiliyor.
www.pervinkaplan.com/detay/yok-icin-kimler-lise-ogretmeni-olabilir/641Hiç böyle bir şey duymadım hacım![]()
Anladım hacım. Ben de İngilizce Öğretmenliği mezunuyla formasyon almış bir İngiliz Dili Edebiyatı veya Mütercim Tercümanlık mezunu arasında bir fark yok diye biliyorum. Hepsi eşit oluyor.www.pervinkaplan.com/detay/yok-icin-kimler-lise-ogretmeni-olabilir/641
Bilgisayar öğretmenleri lise de öğretmenlik yapamıyor ama ingilizce öğretmenlerinden kesin emin değilim. Genelde duyduğum eğitim fakültesi öğrencilerinin yapamadığı yönünde ama %100 emin değilim.
Kuzenimin eşi ingiliz dili ve edebiyatı bitirdi,formasyon aldı şuan lisede doğu görevini yapıyor.Kaldı ki benimde kız arkadaşım burada dil bilimi okuyor o da aynı şekilde öğretmenliğe atma peşinde kendini.Anladım hacım. Ben de İngilizce Öğretmenliği mezunuyla formasyon almış bir İngiliz Dili Edebiyatı veya Mütercim Tercümanlık mezunu arasında bir fark yok diye biliyorum. Hepsi eşit oluyor.
Aynen öyle, hedefim zaten İngilizce Öğretmenliği ve ilk baş onların hepsini yazdım. Umarım dediğin gibi gelir de kafam rahat olur.Kuzenimin eşi ingiliz dili ve edebiyatı bitirdi,formasyon aldı şuan lisede doğu görevini yapıyor.Kaldı ki benimde kız arkadaşım burada dil bilimi okuyor o da aynı şekilde öğretmenliğe atma peşinde kendini.
Ancak şöyle bir durum var,zaman zaman formasyon kalkabiliyor,ilerleyen zamanlarda açık olunca tekrar açılıyor.Böyle bir stres yaşamamak adına eğer öğretmen olma amacın varsa umarım tercih yaptığın öğretmenlik bölümlerinden biri gelir,durduk yere formasyon sıkıntısı ile uğraşmazsın.
Araştıracağım bunu hacım sağ ol.İngilizce öğretmenleri grubu var hacım facebookta falan , sen bir sor yine de güme gitme.
En önemlisi o seve seve okumak başka türlü 4-5 sene çekilmez. Okurken mutlu oldum senin adınaSelamlaaar
@RanstaMonsta ahh , 2013'te aynı stresi yaşamıştım. O dönem , benim için tercih stresi daha fazlaydı sınav stresinden.
Gazi'ye gittik , benim kuzen orada okuyordu , sıhhiye'de ki mühendislik binasını görünce , cidden kafayı yiyecektim, dar dar koridorlar , bahçe desen bahçe yok. En son kantinde otururken, babam odtü ve hacettepe'nin öğrenci profilleri çok farklı gazi'den deyince , iyice kötü olmuştum , dokunsalar ağlayacaktım , zaten odtü inşaatta tutmuyordu .. Tekrar deneme fikri vardı aklımda. Kuzen hacettepe bilgisayara baktın mı dedi , o söyleyince hacettepeye gittik , ulan dedim ben burayı istiyorum
Şükür kazandım burayı , geçen ay da okul bitti
Bir 4 yıl daha okurdum herhalde![]()
Yapma bunu zaten ülke zor durum da. ( Dedim de yani)İyi geceler
Sahiden iyi mi geceler