ExcI

37.5 Hours per Week
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
izmir demokraside okumuştum ilk açıldığı zaman izmir üniversitesi idi adı

trakya çıkacak hazırlan.
+ senin yazdıklarının yarısına seyahat ettim o şehirlerin ^^ İstanbul çıkarsa konuşalım
Trakya çıkarsa iyi olacak ya :D

Mersin'de yazaydın gelirse yardımcı olurum burda :P
Cansın :kalp:

Çanakkale ve bursada ki hocalar güzel diye duydum.
Kocaeli niye yazmadın hacım ?
Kocaeli geçen sene öğretmenliği 9053 ile almış en son o yüzden yazmadım bir de İngiliz Edebiyatı var 13040 ile almış, edebiyata ilgim olmadığı için önlere yazmadım edebiyatları.
Çanakkale ve Bursa güzel hacım :nod:

İnşallah hayırlısı olur bakalım bekliyoruz whiteangel

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Trakya çıkarsa iyi olacak ya :D

Cansın :kalp:

Kocaeli geçen sene öğretmenliği 9053 ile almış en son o yüzden yazmadım bir de İngiliz Edebiyatı var 13040 ile almış, edebiyata ilgim olmadığı için önlere yazmadım edebiyatları.
Çanakkale ve Bursa güzel hacım :nod:

İnşallah hayırlısı olur bakalım bekliyoruz whiteangel
Edebiyat ingilizce öğretmenliğinden daha mantıklı bir seçim , ingilizce öğretmenleri sadece ilkokulda öğretmenlik yapabilirken edebiyat mezunları lisede de yapabiliyor.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
www.pervinkaplan.com/detay/yok-icin-kimler-lise-ogretmeni-olabilir/641

Bilgisayar öğretmenleri lise de öğretmenlik yapamıyor ama ingilizce öğretmenlerinden kesin emin değilim. Genelde duyduğum eğitim fakültesi öğrencilerinin yapamadığı yönünde ama %100 emin değilim.
Anladım hacım. Ben de İngilizce Öğretmenliği mezunuyla formasyon almış bir İngiliz Dili Edebiyatı veya Mütercim Tercümanlık mezunu arasında bir fark yok diye biliyorum. Hepsi eşit oluyor.

Takımı
Besiktas
Anladım hacım. Ben de İngilizce Öğretmenliği mezunuyla formasyon almış bir İngiliz Dili Edebiyatı veya Mütercim Tercümanlık mezunu arasında bir fark yok diye biliyorum. Hepsi eşit oluyor.
Kuzenimin eşi ingiliz dili ve edebiyatı bitirdi,formasyon aldı şuan lisede doğu görevini yapıyor.Kaldı ki benimde kız arkadaşım burada dil bilimi okuyor o da aynı şekilde öğretmenliğe atma peşinde kendini.
Ancak şöyle bir durum var,zaman zaman formasyon kalkabiliyor,ilerleyen zamanlarda açık olunca tekrar açılıyor.Böyle bir stres yaşamamak adına eğer öğretmen olma amacın varsa umarım tercih yaptığın öğretmenlik bölümlerinden biri gelir,durduk yere formasyon sıkıntısı ile uğraşmazsın.

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Kuzenimin eşi ingiliz dili ve edebiyatı bitirdi,formasyon aldı şuan lisede doğu görevini yapıyor.Kaldı ki benimde kız arkadaşım burada dil bilimi okuyor o da aynı şekilde öğretmenliğe atma peşinde kendini.
Ancak şöyle bir durum var,zaman zaman formasyon kalkabiliyor,ilerleyen zamanlarda açık olunca tekrar açılıyor.Böyle bir stres yaşamamak adına eğer öğretmen olma amacın varsa umarım tercih yaptığın öğretmenlik bölümlerinden biri gelir,durduk yere formasyon sıkıntısı ile uğraşmazsın.
Aynen öyle, hedefim zaten İngilizce Öğretmenliği ve ilk baş onların hepsini yazdım. Umarım dediğin gibi gelir de kafam rahat olur. :muck:

İngilizce öğretmenleri grubu var hacım facebookta falan , sen bir sor yine de güme gitme.
Araştıracağım bunu hacım sağ ol. :beer:

Selamlaaar
@RanstaMonsta ahh , 2013'te aynı stresi yaşamıştım. O dönem , benim için tercih stresi daha fazlaydı sınav stresinden.
Gazi'ye gittik , benim kuzen orada okuyordu , sıhhiye'de ki mühendislik binasını görünce , cidden kafayı yiyecektim :P, dar dar koridorlar , bahçe desen bahçe yok. En son kantinde otururken, babam odtü ve hacettepe'nin öğrenci profilleri çok farklı gazi'den deyince , iyice kötü olmuştum , dokunsalar ağlayacaktım , zaten odtü inşaatta tutmuyordu .. Tekrar deneme fikri vardı aklımda. Kuzen hacettepe bilgisayara baktın mı dedi , o söyleyince hacettepeye gittik , ulan dedim ben burayı istiyorum :lolmuch: Şükür kazandım burayı , geçen ay da okul bitti :lolmuch:
Bir 4 yıl daha okurdum herhalde :rolleyes1:

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Selamlaaar
@RanstaMonsta ahh , 2013'te aynı stresi yaşamıştım. O dönem , benim için tercih stresi daha fazlaydı sınav stresinden.
Gazi'ye gittik , benim kuzen orada okuyordu , sıhhiye'de ki mühendislik binasını görünce , cidden kafayı yiyecektim :P, dar dar koridorlar , bahçe desen bahçe yok. En son kantinde otururken, babam odtü ve hacettepe'nin öğrenci profilleri çok farklı gazi'den deyince , iyice kötü olmuştum , dokunsalar ağlayacaktım , zaten odtü inşaatta tutmuyordu .. Tekrar deneme fikri vardı aklımda. Kuzen hacettepe bilgisayara baktın mı dedi , o söyleyince hacettepeye gittik , ulan dedim ben burayı istiyorum :lolmuch: Şükür kazandım burayı , geçen ay da okul bitti :lolmuch:
Bir 4 yıl daha okurdum herhalde :rolleyes1:
En önemlisi o seve seve okumak başka türlü 4-5 sene çekilmez. Okurken mutlu oldum senin adına :D

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Yarın ne olacağımızı çok merak ediyorum :popcorn:Hayırlı bir sabaha uyanmak dileğiyle iyi geceler...

Yukarı Alt