Hepimize hayırlı olsun...
durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin extraokk_TaZMaNiA_ demiş ki:durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
Ronin demiş ki:Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin extraokk_TaZMaNiA_ demiş ki:durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
senden çalmadım ibrahim abi...birden söyledim belki zihnimde yer etmiştir....Ronin demiş ki:Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin extraokk_TaZMaNiA_ demiş ki:durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
onu biliyorum . bu anlamda kullanmaktan bhsetmiştim ...Ronin demiş ki:Akpartinin sloganı..
Sormana gerek bile yok Winkmurdemon demiş ki:durdura bilen varmı sorarım size kahvekeyfi Wink