Bilsem konuyu açmazdım herhalde ne bileyim nasıl soyuldu ama tek bildiğim ibottan girdim ve dc yiyip girdiğimde char soyuktu kimsede bilmiyordu şifremi pc de Kaspersky Tam sürüm 2011 kuruluAAnGeLL demiş ki:ilk defa ibottan soyulma olayı duydum tebrikler nasıl becerdin ibottan soyulmayı?
Herkez öyle diyor dün odinde bi adamın charı soyuldu ibot clientless ile stal açtığı için bide ben deneyim soyulacakmı dedim sabaha bakarsınki çarda 1.3 bil + set gitmiş karşımdaki odin fk diye bi kazma stal açmış oonda itemler odinin meşhur hackerlerinden herif zaten ne arkadaşından bahsediyonki alman Odin_FK ama möhüm değil bi tek giden paraya acıyom onla silk alacaktımextraloob demiş ki:kuzum belli ki bir arkadaşın patlatmış hesabını bu kadar basit hatta adam suçu başkasına atmak için şu şöhret sahtekarın nick'inde char açmış yanına ^^
Kaspersky 2011 Lisanslı TL ile satın aldım kurdum.ToucHMyBody demiş ki:Öncelikle PC'de mevcut adam akıllı firewall varmı ?
adam akıllı anti-virüs programın varmı?
crackli vs değil...
Bunlar yoksa zaten baştan gittin.
Böyle soygunlar genelde site üzerinden yada başka bir yol ile (flash bellek,CD,DVD) PC'ne bulaşan Online game Virüsüdür...Bu virüsü az çok bilirsin belkide bilmiyorsan google amca söyler sana zaten...
Gelelim iBOT soydu lafına.İbot ücretsiz bir bot olmasına rağmen aynı zamanda beta bir bottur.Yani eksiklerini tamamladıktan sonra paralı hale dönecektir.ibotun seni soyması için bana 1 geçerli neden söyle :) Eğer ibot harbiden soysaydı ve ibot'da şifreleri bir şekilde 3'cül şahıslar tarafından ulaşıldığı tesbit edilseydi ilk olarak bu extraloob sonra diğer sitelerde bunun yayınlanmasını dağıtımını kaldırırlar...Örnek sbot un çıktığı ilk zamanlarda çokça söyleyen oldu SBOT beni soydu diyeFazla uzattım kısa özet geçecem;
![]()
-Bu devirde babana bile güvenmicen ...
-adam akıllı crackli olmayan anti-virüs ve firewall kuracan
-hard core sitelere çok girmicen xD
ps:senin pc ne şuanda teamviev le baksam kesin 1 tane online game virüsü çıkarırım.Eğer arkadaşlarım yapmaz diyosan...
bende iki adet item satıldı sonrasında net koptu bende uyudum sabah gireyim dedim bomboş :SDarkCreature demiş ki:bende stala elixri filan koymuştum ibot da satıldı görüktü ama item görüküyordu durdugu yerde duruyordu yani parada gelmedi chara restart attım girdimiğimde o itemler yoktu
Kusura bakma ama öyle birşey yapmışsın ki tek kelimeyle aptallık derim.Adamın charı soyulmuş neyse.Sende soyulmaya o kadar meraklımısın denemek için 1.3bil goldlu + full nova itemli charı ibot clientless'le giriyorsun.Bence iBotta bir sorun yok bende çok kullandım.96 lvl char kastım bu botla hiç birşey olmadı.Bunu deneyeceğini birine söylemişsen o da bunu fırsat bilip charını soymuştur.Sonuçta onun üstüne kalmayacakShuqaR demiş ki:Herkez öyle diyor dün odinde bi adamın charı soyuldu ibot clientless ile stal açtığı için bide ben deneyim soyulacakmı dedim sabaha bakarsınki çarda 1.3 bil + set gitmiş karşımdaki odin fk diye bi kazma stal açmış oonda itemler odinin meşhur hackerlerinden herif zaten ne arkadaşından bahsediyonki alman Odin_FK ama möhüm değil bi tek giden paraya acıyom onla silk alacaktımextraloob demiş ki:kuzum belli ki bir arkadaşın patlatmış hesabını bu kadar basit hatta adam suçu başkasına atmak için şu şöhret sahtekarın nick'inde char açmış yanına ^^![]()