istanbul/avrupa yakasında bakmadığım avm kalmadı nerdeyse eğer bilginiz var ise nerde bulabilirim?
- Resim Silinmiş.
not: kısa aramıyorum, uzun arıyorum. sorduğum yetkilerde bu sezon uzun çıkmayacak gibi vs. şeyler söylediler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Phantoso demiş ki:

Köşe başı gençlerin hepsinde bu şapka var özendin mi? 8)
Evet özendim peki seni neden bu kadar ilgilendiriyor öğrenebilir miyim?
yardımcı olmayacaksan boş mesaj atmana gerek yok.

Rowndark demiş ki:
Phantoso demiş ki:

Köşe başı gençlerin hepsinde bu şapka var özendin mi? 8)
Evet özendim peki seni neden bu kadar ilgilendiriyor öğrenebilir miyim?
yardımcı olmayacaksan boş mesaj atmana gerek yok.
sakinolsampiyon: Burası bir forum sitesi. Sen bir fikir sunduysan yada bir yorum yaptıysan buna karşılık olarak benim yada bir başkasının iyi veya kötü yorum yapabilmesi en doğal hakkıdır.Sosyal paylaşım ağını hükümet yönetimi ile karıştırmayınız.

Phantoso demiş ki:
sakinolsampiyon: Burası bir forum sitesi. Sen bir fikir sunduysan yada bir yorum yaptıysan buna karşılık olarak benim yada bir başkasının iyi veya kötü yorum yapabilmesi en doğal hakkıdır.Sosyal paylaşım ağını hükümet yönetimi ile karıştırmayınız.
evet burası bir forum sitesi, lakin bu sana gereksiz yorumlar yapma hakkına sahip olduğun anlamına gelmez. Konuyu uzatmaya gerek yok, istediğim cevabı @furious1 arkadaş vermiş. Konuyu kilitleyebilirsin.

Takımı
Besiktas
Konu kilitlenmez öyle bir kural yok ve forumlarda malasef gereksiz yorum yapmayınız diyede bir kural yok :D

Phantoso demiş ki:
Rowndark demiş ki:
frityus demiş ki:
Konu kilitlenmez öyle bir kural yok ve forumlarda malasef gereksiz yorum yapmayınız diyede bir kural yok :D
gereksiz yorumlar uzmanı sende hoşgeldin :lol:
Sorunu başlarında aramak yerine kendine çeki düzen vermeyi denesen?
Bu yorumu yapmamı bekliyordun galiba? pusuda beklemenede gerek yok sen yeterki söyle yorum yaparım ben. kimseyle alıp veremediğimde yok olmasınıda istemem, uzatma gerek yok yazmışım zaten kendi tercihin istersende uzatırsın :muck:

beyler sidik yarisina gerek yok, en genel bir kurali soyleyeyim size bir kisinin ozgurlugu diger kisinin ozgurlugune kadardir. Phantaso dogru konusuyor bencede.

ps: kislik icin guzele benziyor fakat bende herkesde goruyorum sogudum o yuzden :P

Yukarı Alt