Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ahşap Kasa Modification

en uygun bu bölüm olacaktır zannımca, eskiden oc ve mod olayları ile çok ilgilenirdim bu yüzden aklınıza gelecek her türlü mod işini denedim.

eski kasamı ilk olarak yan tarafını kesip pleksiglass ile pencere camı açmıştım, sonrasında o da yetmedi kendi ahşap kasamı yaptım lakin havalandırma büyük sorun olduğundan projem öylece kaldı.

oqbwc5.jpg

2d0gsis.jpg

wbueyf.jpg

30b33vb.jpg

Mod işlemleri çok pahalı işlemler ki önceden en ufak bir sorunda ürün kullanıcı hatasından dolayı yanıyordu ve garanti kapsamı dışında kalıyordu, şimdi ise firmalar zati modlu kasaları anakartları ekran kartlarını veriyorlar bu yüzden kasmaya hiç gerek kalmadı.

Şekil hoş olmuş üzerine istediğin modeli çizebilir ya da klasik görünümü verebilirdin. Ama proje yanmış yazık olmuş o kadar emeğe :D

güzel ve hoş bir çalışma ama fazla açık kaldıgında pc direk alev alabilir yakınında yangın söndürme tüpü falan bulundurmak lazım güzel bir proje

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
zamanında çok uğraştım da bunlar eskide kaldı su soğutma sistemi yapıp site açar satardım lakin şimdi hazır sistemler var biz bunların öncüleriydik bu yüzden herkes hazır almayı tercih etti bizimde hevesimiz kaçtı, diğer topiclere bakarsanız fan kontrol devresi, lcd panel devresi neler yapıp sattım ama hepsi firmalar tarafından yapıldı !

Yukarı Alt