Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum referanslara bakıyorum canlı desteklere falan bakıyorum istediğim şekilde sunucu satan yok bildiğiniz sağlam sunucu satışı yapan bi şirket var önerin lütfen...Servarda baya bi değişiklik ve reklam desteği olacak mesela server açıldığında çok player yüklendi diye kapanmıcak bi sunucu lazım sorunsuz ve ilgili bi şirket lazım :)

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
pek bilgim yok ama dedicated alıcaksan bi natroya bak.
silkroad sunucu firmalarına boşa bakma. onlar genelde firma değil yeni ergenler oluyor

Takımı
Galatasaray
Özkula'yı tavsiye ederim kurulumu siz yapacaksanız kendim de kullanıyorum 2 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
M ' BiLGiN demiş ki:
Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nina Ricci demiş ki:
Özkula'yı tavsiye ederim kurulumu siz yapacaksanız kendim de kullanıyorum 2 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.
Hangi sro hacım :curtain:
sanırsam web hostingi kasdetti :headbang:

Ciddi manada şirket diyebileceğin belki 1-2 tane vardır.
Geri kalan kendine şirket diyenlerin çoğu denildiği gibi Ergen işi oluyor.

Firmalar sözde edit yapar bugsuz DB kurar vs ama oyun kurulumu yapan bu sözde firmaların bir çok güvenlik açığı taşıdığını pek çok kişi biliyor :)

Eğer dediğin gibi dolacak bir server arıyorsan full çekmesini ve sorun çıkarmamasını istiyorsan böyle firmaların senin iliğini sömürmesine izin vermektense gerçekten bu işi kendin yapman :)

Arıyorsun adamı abi şu bozuk fixleyelim, adam hallediyoruz hallediyoruz diyor ortadan kayboluyor 5gün sonra geri gelip orası zaten hep bugluymuş diyor misal.. :)

Yani eğer işi biliyorsan iyi bir yerden dedicated kiralar kendi kurulumunu kendi editini kendin yaparsın ve her zaman daha sağlıklı olur :)

Doğrusu işi bilmiyorum usta ama öğrenirim uğraşırım hiç sıkılmadan yaparım çünkü paramla rezil olmak istemiyorm en azından elimin altında olur kendimde öğrenirim tabi ne kadar sürede öğrenirim onu bilmiyorm :)

ttneti güven olarak öneririm hiç almadım ama ttnetbilişim zaten isminden belli

Merhaba Efendim Sizede Yardımcı olmak isteriz.

Web:http://seagame.org/
Eposta:[email protected]
Skpye:[email protected]
Gsm:0553 310 26 72

Yer Sağlayıcı Belge Numara :2588
Belgemizi Sorgulatıp Belgeyi Hangi Tarihte Aldıgımızıda GöreBilirsiniz 2012 Den Beri Bu Sektördeyiz Sizede hizmet Saglamak İsteriz Saygılarımla.

Yukarı Alt