ExcI

ExcI

• Scarlett Johansson

• Bradley Cooper

• Miley Cyrus

• Bradley Cooper, Robert Downey Jr.

• Karen Gillan

• Chris Hemsworth

• Elsa Pataky

• Chris Pratt

• Linda Cardellini

• Elizabeth Olsen

• Vin Diesel

• :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:Olivia Holt :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

• Sebastian Stan

• Benedict Cumberbatch, Sophie Hunter

• Meg Donnelly

• Anthony Mackie

• Chloe Bennet

• Ming-Na Wen

• Elizabeth Henstridge

• Emma Fuhrmann

• Brie Larson

• Pom Klementieff

• Natalie Portman

• Letitia Wright

• Paul Rudd

• Danai Gurira

• Chris Evans

• Laurence Fishburn

• AJ McLean

• İşte galadan öne çıkan diğer anlar...

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Sadece oyuncuları gitse bile yıldız yağmuru oluyor zaten :lol:

Takımı
Galatasaray
Kocaeli/Derinceden tek ben gidiyorum sanırım sinemaya oh miss tek izlerim inşallah 3 gün önce aldım sabah 6 da
Tam ortalardan aldım ama gezerim sinema boyunca 3 saat 5 dakika boyunca insan aynı yerde oturamaz çünkü summer4:

Takımı
Besiktas
Kocaeli/Derinceden tek ben gidiyorum sanırım sinemaya oh miss tek izlerim inşallah 3 gün önce aldım sabah 6 da
Tam ortalardan aldım ama gezerim sinema boyunca 3 saat 5 dakika boyunca insan aynı yerde oturamaz çünkü summer4:
Öyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum ben kaç gün öncesinden alırken bile 25 tane koltuk dolmuştu :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
İzmitte de boş yerler var ama hep önler. 2d altyazılı lazım tabi bana. Bizde pazartesine aldık, salon bomboş :D

Takımı
Galatasaray
Öyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum ben kaç gün öncesinden alırken bile 25 tane koltuk dolmuştu :D
Ben Çenesuyu/Kipada izlemeyi seviyorum fazla güzel değil ama dolmuyor orasını seviyorum fazla ses olmuyor :curtain:

Takımı
Galatasaray
Ya olum aynı şehirdeyiz bot için öm'lere bakmıyorsun, nasıl insansın sen :D
Botla uğraşmadığımdan olabilir belki myeventbotun sahibi daha düne kadar sınırsız lisans vermişti (30 gündür kullanıyordum sınırsız lisanslı)adamlar şuna verdin bizede ver gibisinden mesaj yağmuruna tutunca bendekinide geri aldı summer2:

ExcI

ExcI
Botla uğraşmadığımdan olabilir belki myeventbotun sahibi daha düne kadar sınırsız lisans vermişti (30 gündür kullanıyordum sınırsız lisanslı)adamlar şuna verdin bizede ver gibisinden mesaj yağmuruna tutunca bendekinide geri aldı summer2:
Kac para bi lisans??

Takımı
Galatasaray
Kac para bi lisans??
50. veya 100 sanırım :dance:ama ben kırmakla uğraştığımdan dolayı programın satışını komple kapattı geliştirmeyi iptal etti max taki satışları kapattı sayemde ne iyi bir insanım :lolmuch:

Takımı
Seçiniz...
E tabiki de sen sağda solda ücretsiz lisans verdi dersen haklı olarak geri alır.
Aynısı bana olsa bende aynısını yapardım, senin suçun bana lisans verdi demen.
Ben cracklediğin ve çalışan halini istiyordum localde test etmek için.

Takımı
Galatasaray
Lanet olsun 12-15 yaş arası çocuk kaynıyor seslerinden filmi anlamayacağım sanırım hala susmuyorlar yaş sınırı getirin şu filmlere erotik sahne falan koyunda bari +18 yaş sınırı gelsin :)

ExcI

ExcI
Mpx gittim Filmin ilk yarisinda goruntu bozuktu firma 2. Yariya fox ayari cekti goruntu duzeldi filmin heyacani kacti...

Filmin kisa bir sahnesinde stan lee var arabada yaninda guzel bir hatun oturuyor. Stan lee askeri karargahin onunden hizla gecerken soyle diyor; heyy dostum savasma sevis.
Al oku;
  1. Superkiz toniyi bozuk uzay araciyla dunyaya getiriyor
  2. Kalan Avengers ekibi gecmise gidip taslari topluyor
  3. ruh tasini almaya calisirken KARADUL is DEAD
  4. toni gecmiste babasini goruyor basta tanimiyor velet sonra konustukca anliyor belli etmeden sarilip veda ediyor sonra butun ekip tekrar ofise geri donuyor karadul hariç
  5. Ofiste hulk taslari kullanarak tanosun yok ettigi butun iyileri geri getiriyor,
  6. Thanossda iclerinden birinin kandirarak kendini gecmisten gelecege getiriyor ofisi darma duman ediyor
  7. Iyilerin ordusu ve kotulerin ordusu tekrar savasiyor
  8. Captain amerika thorun cekici kullaniyor
  9. Toni son anda tanosun elinden taslari calip kendi eldivenine takiyor parmagini siklatiyor yalniz kotuler oluyor(nasil oluyosa artik), parmak siklattigi zaman asiri guce dayanamayan TONi STARK iS DEAD
  10. Captain Amerika taslari gecmise goturuyor. Tam birakirken faniligi seciyor eski kiz arkadasiyla yaslaniyor, kendisi yasli bir halde gelecege donuyor

Sonuc olarak bu filmde 2 parmak siklatma goruyoruz. ilkinde tum iyiler geri donuyor ikincide ise tum kotuler yok oluyor

Son düzenleme:
Takımı
Galatasaray
Thor krallıktan vazgeçerek Valkyrie veriyor tüm yetkilerini
Kendisi Galaxy’nin koruyucularına katılıyor sanırım yeni seride görebiliriz.önceki filmde ölen Gamora yerine geçmişteki gamora geldi tabi daha Star-Lord ile tanışmamıştı o yüzden agresif ona karşı .
Filmin en son sahnesinde cenaze töreninde en arkada birisi dikkat çekti iron man 3’te kurtardığı çocuk tony’nim yeni çıkacak filmde o çocukla tony’nin kızına özel bir film yapılabilir beklemede kalın
Googlede Ellie Stark yazınca bu çıkıyor Ellie Stark is Tony Stark's daughter. She's a part time SHEILD member, hangs out with Deadpool, and happens to be totally falling for Peter Parker. The only thing is, her father doesn't know about his daughter and "underoos" yet.

Yani google çevirisi
Ellie Stark Tony Stark'ın kızı. Yarı zamanlı bir SHEİLD üyesi, Deadpool ile takılıyor ve Peter Parker'a tamamen düşüyor. Tek şey, babası henüz kızı ve "underoos" hakkında bilmiyor.
Underoos nedir=yetişkinler ya da çocuklar için takım halinde süperkahraman kostümlerine benzer iç çamaşırı üreten bir firma. fruit of the loom un bir yan markasıdır. captain america civil varda tony stark tarafından spider man çağırılır iken kullanılmıştır. bu da örümcek adamın kostümünün filmdeki dandikliğine iyi bir göndermedir.

Son düzenleme:
Yukarı Alt