arkadaşlar oyuna 4 kere girdim 4 ündede tam charım göstericeği anda ??? hatası weriyor ekran kartı hatası olarak bilinen hata acaba banlandımmı yoksa pc den mi kaynaklanıyor :(
arkadaşlar oyuna 4 kere girdim 4 ündede tam charım göstericeği anda ??? hatası weriyor ekran kartı hatası olarak bilinen hata acaba banlandımmı yoksa pc den mi kaynaklanıyor :(
içimi rahatlattınız oto enter programı habire entere basıyorda :) ama önceden öyle olmuyordu botlar banlandı yazısı çıkıyor artık oyuna girerken noticede ondan sonra olmaya başladı inş dediğiniz gibidir.
yine aynı şey oldu yaw bu sefer ben girdim elimle enterlıyarak screenshot klasörünüde başka yere attım charda gözükmedi ama ping girerken 1905 yazıyor ondanda olabilirmi inş. banlanmamışımdır :S
yine aynı şey oldu yaw bu sefer ben girdim elimle enterlıyarak screenshot klasörünüde başka yere attım charda gözükmedi ama ping girerken 1905 yazıyor ondanda olabilirmi inş. banlanmamışımdır :S
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.