bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
Full Str Cold Fire Bicheon
Kesnilikle ama imbue cold olmalı sebebi comboyu gomersin adam full donar karsı tarafıda sinirden delirtir)Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
+1Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
CezaAlp demiş ki:Kesnilikle ama imbue cold olmalı sebebi comboyu gomersin adam full donar karsı tarafıda sinirden delirtir)Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
Bir eklenti: Gördüğüm Nova setli nova silahlı blade ler bile 101 wiz e 15 k damage vururken birde +5 silahlısını düşünüyorum.Blade kasmak tamamiyle bir hatadır.Devir eu devridir kale savaşında kimse buff sız gezmez.Ama ölmem deme Wizz gördümü nova seti bile affetmez.Blade o kadar güçsüz bir chardır ki bana 99 lv cold bow verin o blade yi arrow bitene kadar oyalayayım ..Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
Bro sen hiç Fire da açılan kalkan defansını maxlamayan bir fire blade gördün mü gördüysen alnından öp veya sen hiç holy spell siz dolaşan bir Europe gördün mü görürsen e kes artık yani.Zeratul demiş ki:uni pill olsada saniyelik duraksamalar olur fakat cold imbule kullanılmamalı adam kesemezsin . fire imbueye ağırlık vericeksin
bu devirde immune olmayan kaldı mı ki?CezaAlp demiş ki:Kesnilikle ama imbue cold olmalı sebebi comboyu gomersin adam full donar karsı tarafıda sinirden delirtir)Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
110 lvldaki bicheon skillini görmemişsin sen o zaman üstümdeki garment nova +7 set ile 22k crit + 11k normal vuruyorDaRKWaTcH demiş ki:Bir eklenti: Gördüğüm Nova setli nova silahlı blade ler bile 101 wiz e 15 k damage vururken birde +5 silahlısını düşünüyorum.Blade kasmak tamamiyle bir hatadır.Devir eu devridir kale savaşında kimse buff sız gezmez.Ama ölmem deme Wizz gördümü nova seti bile affetmez.Blade o kadar güçsüz bir chardır ki bana 99 lv cold bow verin o blade yi arrow bitene kadar oyalayayım ..Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
Blade ne giyer kısmına gelince .Kesinlikle prodector.Neden mi ?
Str charlar wizard/nuker den kaçacağım derken doluya tutuluyor.Xbow/Dagger lar warrior lar bayram ediyor.Farkındaysanızda sw lerde en pahalı setler Pro/Light armor...
kardeşim bence yanılıyorsun. evet blade fazla damage vuramayabilir. ama şunu bilmeni isterimki bir str bladeye wizard tek bir vuruşla yıkamazsa hiç bir kaçışı yok. seri bir şekilde yatır batur uygulanırsaki str bladenin son skili kritik eklentili... vede diyorsunki protector giymeli.. gelelim o konuya.DaRKWaTcH demiş ki:Bir eklenti: Gördüğüm Nova setli nova silahlı blade ler bile 101 wiz e 15 k damage vururken birde +5 silahlısını düşünüyorum.Blade kasmak tamamiyle bir hatadır.Devir eu devridir kale savaşında kimse buff sız gezmez.Ama ölmem deme Wizz gördümü nova seti bile affetmez.Blade o kadar güçsüz bir chardır ki bana 99 lv cold bow verin o blade yi arrow bitene kadar oyalayayım ..Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
Blade ne giyer kısmına gelince .Kesinlikle prodector.Neden mi ?
Str charlar wizard/nuker den kaçacağım derken doluya tutuluyor.Xbow/Dagger lar warrior lar bayram ediyor.Farkındaysanızda sw lerde en pahalı setler Pro/Light armor...
Bir eklenti: .Blade kasmak tamamiyle bir hatadır.Devir eu devridir.Blade o kadar güçsüz bir chardırDaRKWaTcH demiş ki:Zeratul demiş ki:bu build ile ölümsüz olursunWax Whine demiş ki:Garment
Adam paragraf yazmış bide.Collapse demiş ki:Konuyu yattığı yerde rahat bırakın artık 2010 da 100 cap mıydı 110 cap mıydı ne vardı şimdi 120 cap bladelere gelen kombolar vs hepsi değişti. 3yıl önceki mesaja şimdiki sistemle cevap veriyorsunuz
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile