Server zaten hacklendi adamlar uğraşıyorlar..Para kazandıkları birşeyi neden kapatsınlar yada hacklenmesine izin versinler ki bir daha düşün..Ayrıca 48 saat daha dolmadı..48 saat dolduktan sonra bu topicleri açmak lazımberkhoas demiş ki:RaFFiNe bak 48 saat fln diolar sn bunun tekrarlanmıcanımı düşünüosun server ecsro ya döncek
7 kişi serverde şuan oynuyolar onlar almış çarlarınıRaFFiNe demiş ki:Server zaten hacklendi adamlar uğraşıyorlar..Para kazandıkları birşeyi neden kapatsınlar yada hacklenmesine izin versinler ki bir daha düşün..Ayrıca 48 saat daha dolmadı..48 saat dolduktan sonra bu topicleri açmak lazımberkhoas demiş ki:RaFFiNe bak 48 saat fln diolar sn bunun tekrarlanmıcanımı düşünüosun server ecsro ya döncek
Onlar bence ya GM ler yada charları hackleyen kişiler..Ben bugun serverlist max 9 kişi gördüm oyunda..deepdevilll demiş ki:7 kişi serverde şuan oynuyolar onlar almış çarlarınıRaFFiNe demiş ki:Server zaten hacklendi adamlar uğraşıyorlar..Para kazandıkları birşeyi neden kapatsınlar yada hacklenmesine izin versinler ki bir daha düşün..Ayrıca 48 saat daha dolmadı..48 saat dolduktan sonra bu topicleri açmak lazımberkhoas demiş ki:RaFFiNe bak 48 saat fln diolar sn bunun tekrarlanmıcanımı düşünüosun server ecsro ya döncek
ah bi bilsem xD bende alacam da ben e posta attım order no yu istedim arkadaşdan saolsun verdi bende 2 tane e posta attım yarına cvp gelir inşberkomu demiş ki:nasıl almışlarki :S
berkomu demiş ki:raffi goldsold.pl ye verdiğin mail adresine gir orda gelenlerde goldsold.pl nin bi maili olması lazım orda yazıyo order no ama onu sildiysen bilmem :( veya exl aracılığıyla aldıysan...
Tmm dır şifremi değiştirdimkerim_batu demiş ki:RaFFi YaZik oLDu KaRDeS :(