2 hafta aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz
neler oldu neler...
geçen hafta pazartesi net kapandı aynı gün telefonum bozuldu tospa gibi teknolojiden mahrum kaldım günlerce... 3310 imdadıma yetişti kürtnazlan mesajlaştık geçti günler... yine geçen hafta salı anneannem yoğun bakıma alındı ertesi gün annem samsuna gitti perşembe anneannem vefat etti cuma defnedildi... pazar sabahı geldi annem şu an yan odada ağlıyor dayanamıyorum onu öyle görmeye ama kolay değil annesi öldü... ona bişey olsa ben daha beter olurdum heralde...
pazartesi telefonum kendiliğinden düzeldi msn hayatına atıldım çok şükür. bugün netim açıldı... sonuçları 3 hafta sonra açıklanan çok korktuğum felsefe yazılısını 67 ile atlattım xD dil anlatımdan 92 aldım ama sor bişey biliyo musun diye; bilmiyorum! ygsde en çok türkçeden korkuyorum inanır mısın ders çalışmaya başladım hacı.
bugün kız savaşları vardı okulda sos-c kendi içinde biz kendi içimizde sonra hepimiz birbirimizle tartıştık edebiyat hocası değişecek sayemizde nööööf...
üzerimdeki anlamsız sinirin nedeni de bugün çıkan gerginliktir belki. neyse yarın sabah için planlarım yolunda giderse benden mutlusu yok.
yine çok konuştum di mi
sana da haftalık muamelesi yaptım farkındayım kusura kalma. hadi çoluğu çocuğu öp benim için
bir sonraki günde görüşmek üzere esen kal.