14 Nisan 2010

Olum sabahın köründe yazıyorum sana yine gusura galma :P Bugün de güzel bir gün olcak inşallah. Çok umutluyum. :buddha: Olum benim bir an evvel ygs'den lys moduna geçmem lazım. Edebiyat knu anlatım götürücem bugün yanımda; inşallah çalışırım. :!!&%&! Akşam görüşürüz cano. nese:

bugün biraz mutlu birazda üzüntülüyüm.. sevdiğim kişi her ne kadar haberi olmasada hep yanımda.. bazen onunda benden hoşlandığından süpheleniyorum.. ama tercihim hep susmak olucak.

Çarşamba, seni de atlatırsam eğer , ki şurada sayılı saatler kaldı.
Eline vermeye geliyorum aç avucunu :lol:
Muhasebe den korkan onun gibi olsun :P

Takımı
Galatasaray
14 Nisan 2010

Len günlük çok yorgunum aşırı derece uykum var saat olmuş 2.30 ben hala ödev başındayım ..
Sabah kalkıp okula gitmek benim için çok zor olacak birde 10 ders yarın off hiç çekilmez..
neyse seni fazla meşgul etmeyeyim yarın akşam görüşürüz :kalp: :byes: )

Journalist

Aileden
Sevgili Günlük,Bugün dershanede LYS3 deneme sınavım var zerre kadar edebiyattan anlamayan biri olarak Edebiyat-Coğrafya sınavına gireceğim,LYS'ye çalışmaya doğum günümden sonra başlamayı düşünüyorum.lanet olası bir sınavda sallayıp geleceğim için fazla da önemsemiyorum.
Güzel bir gün olması dileğiyle kendine cici bak...

Sevgili günlük biraderim;

çok yoruldum bugün ya... Edebiyat yazılımız vardı bugün 1 gram bilmiyorm desem yalan olur şimdi 2-3 gram biliyorm :twisted: ama kopya falan işte iyi geçti 80-85 alırım :mrgreen: Okul çıkışı fittnessa gittim çok yoruyor ya... Neyse evdeyim şimdi pcnin başındayım hadi görüşürüz :muck:

Selamlar günlüğüm görüşmeyeli nabersin heaa ??? :P Biliyorum bugün geciktim amma merak etmişsindir şimdi sen ama ne yapayım sana yeni yeni alışıyorum . Şimdiden gelecekte ki gecikmeler için özürlerimi sunayım sana :lol: Gün yine sıradan başladı ve sıradan sürecek gibi pek bi hareketlilik yok be hacı . Bir hatun gördüm feysbukta feci hoşuma gitti onu araştırmaya verdim kendimi :P O değilde tatilim bitiyor mu ne Kayserimdeki son günlerimde senleyim bak değerini bilesin koçum benim. Akşama abim gelmezse belki uğrarım ama söz vermeyim belli de olmaz işim. Kendine cici davran :kalp:

Çok mutluyum çünkü yarın okula gitmeyeceğim.Yarın kafanı şişireceğim ama kusura kalma.Az sonra dersaneye gidip kurtuluyorum bir günlüğüne dersaneden.Neyse yeter bu kadar.

Takımı
Galatasaray
Tekrar merhaba günlüğüm canım cicim :kalp: bu saatten sonra sitede imza kullanmamaya karar verdim neden böyle bir karar aldım onuda bilmiyorum.. Şimdi izninle uyuymaya gidiyorum :muck: :kalp:

Mrb. günlük...
Bu sana ilk yazışım olsa gerek, bu sabah rahatsız olduğumdan mı, canım istemediğinden mi bilmiyorum ama okula gitmedim öğleden sonra gittim ve az da olsa eğlendim. Okuldan dönüşte her zamanki gibi biraz uyudum. Yarın da Edebiyat sınavım var, öyleyse çalışmak gerek. Sonra görüşürüz
Bye(!)

Bugün içimde çok kötü bir sıkıntı var günlük. Kısa kesip tadında bırakıcam yarın görüşürüz :kalp:

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
Merhaba günlük ^^
Şu an farkettim bugün çocukluk arkadaşımın ölüm yıldönümüydü, o gün de çarşambaydı, o gün de hava böyleydi... 6 yıl geçmiş onsuz... Zaman ne garip değil mi her acıyı unutturuyor. Dün gibi aklımda haberini aldığımda girdiğim şok... 10 yaşında bi melekti keşke herkes onun gibi şanslı olsa... Neyse çok damardan girdim sıkma canını sevgili günlüğüm iyi şeyler de oldu tabii...
Babam okula geldi devamsızlık olayı çözüldü ^^ Dönem ödevini teslim ettim şükür xD Platonik ergen aşkım Yavuz hoca yazılıları okudum diyerek şaka yaptı ciddi ciddi gözlerimin içine bakarak 89 aldın dediğinde ne kadar sevinmiştim oysa ki... Ne yapalım artık 40-50 alırsam şükredeceğim yazılı berbattı kesin her şeyi birbirine karıştırdım...
Amaaan ne kadar çok 3 nokta kullanıyorum...
Haydi iyi bak kendine, gözlerinden öper boş bıraktığım satırlarına selam ederim :byes:

EmmaW

selam günlük,
bugün sabah kalktım uykulu uykulu üstümü giydim servise geç kalıyordum hemen bindim gittim.Okula gittiğimde içeri girerken saçtan kenarı çekildim -.- ve yarım gün yok yazıldım 13 gün devamsızlık oldu.2.3.4.5.6.7. dersleri normal işledim bir garipliği yoktu.Okuldan çıktım dersaneye gittim.1 saat fizik dersinden sonra eve gelip 2 saat daha ders çalıştım ve bilgisayarımın başına oturdum ve bu günlüğü yazıyorum

Bugün güzel başlamıştı kötü bitti. Aptal aptal trip attım yine. Ulan yapıyorum yapıyorum sonra pişman oluyorum ben de yaa... Şimdi coğrafya sınavına çalışmalıyım gunlüh öptüm coannem.

Sevgili günlük bugün herzaman ki gibi okula gittim geldim okulda extra birşey olmadı okuldan sonra kuaföre gittim playstation yaptık isoyla bugün ballıydı yendi beni :twisted: bugün gerçek aşkı aradığımı anladım :kalp:

Sabah kalktığımda felaket bir heyecan vardı. Çünkü hiç tanımadığım elemanlara bir sunum yapacaktım. Herkes kendi sınıf arkadaşlarına yaparken bana düşen daha farklı gruba anlatmak oldu :P İlk önce mat dersine girdim. 2 saat uyudum uykumu aldım alır almaz soluğu sunum yapacağım sınıfta aldım . Projeksiyonu ayarladık falan derken diğer elemanlar sınıfa gelmeye başladı. Tabi bana bakıyorlar bu kim gibisinden :lol: Neyse işte mevzuyu anlattım. O arada tanış olduk işte birkaç kişiyle. Derken hoca geldi işte beni tanıttı önce . Böteci çocuk falan dedi :P Bu sunu çok önemliydi çünkü final notu olarak geçecekti. Tabi birazda karizma meselesi başka gruptan insanlar dinleyecek sonuçta :P Vesselam öyle bir konuştum ki ben bile kendimden bu kadarını beklemiyordum. 20 dk sürdü ama nerdeyse 2 saat konuşmuş kadar hissediyordum kendimi. Lakin güzel oldu bitti kurtuldum. Kuş kadar hafifledim diyebilirim adeta. Haftaya vizeler var ama çokta tın :P Hepsi kekten möhüm olan finallere iyi girmek. Sana yine uğrarım ciğerim öpüldün :muck: :kalp:

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
2 hafta aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz :P

neler oldu neler...
geçen hafta pazartesi net kapandı aynı gün telefonum bozuldu tospa gibi teknolojiden mahrum kaldım günlerce... 3310 imdadıma yetişti kürtnazlan mesajlaştık geçti günler... yine geçen hafta salı anneannem yoğun bakıma alındı ertesi gün annem samsuna gitti perşembe anneannem vefat etti cuma defnedildi... pazar sabahı geldi annem şu an yan odada ağlıyor dayanamıyorum onu öyle görmeye ama kolay değil annesi öldü... ona bişey olsa ben daha beter olurdum heralde...
pazartesi telefonum kendiliğinden düzeldi msn hayatına atıldım çok şükür. bugün netim açıldı... sonuçları 3 hafta sonra açıklanan çok korktuğum felsefe yazılısını 67 ile atlattım xD dil anlatımdan 92 aldım ama sor bişey biliyo musun diye; bilmiyorum! ygsde en çok türkçeden korkuyorum inanır mısın ders çalışmaya başladım hacı.
bugün kız savaşları vardı okulda sos-c kendi içinde biz kendi içimizde sonra hepimiz birbirimizle tartıştık edebiyat hocası değişecek sayemizde nööööf...
üzerimdeki anlamsız sinirin nedeni de bugün çıkan gerginliktir belki. neyse yarın sabah için planlarım yolunda giderse benden mutlusu yok.
yine çok konuştum di mi daral: sana da haftalık muamelesi yaptım farkındayım kusura kalma. hadi çoluğu çocuğu öp benim için :P bir sonraki günde görüşmek üzere esen kal.

Selam günlük ;

Bugün , çok neşeli çok eğlenceli çok keyifliyim umarım her günüm boyle geçer.
ilk defa okulda bu kadar çok eğlendim , her zamanki gibi girls ftw :mrgreen: , derslerimde iyiye gidiyor çok sevinçliyim bugün nese:

Neyse çok konuşmadan kaçıyım ben.

Seni Seviyorum Günlük :kalp:

Yukarı Alt