Selamlar. Kısaca Bahsedeyim. PC Limit Server'de 2. Bunun Sayesinde 6 Girebilirsiniz. ( IP Limit 6 Oldugu Icın)
Kullanımı :
Oncelikle 2 Charı Legal Olarak Giriyorsunuz.
Ardından 3. Charın Id Pass Kısmında Beklıyorsunuz. Programı Acıyorsunuz. (Yonetıcı Acın Eger Calısmaz Ise Visual C++'larınızı Yukleyın.)
3. Char Id Pass Ekranında, Programa Gelın
ProcessID Kısmına Oyunun PID'ini Yazın.
Ardından. Bypass Tıklayın.
Sonra Oyuna Gırış Yapın.
Aynı İşlemleri 4 - 5 Ve 6 Char Icınde Yapacaksınız.
Not : Bypass'lı Charlardan Chat Kısmından Herhangi Bir Yazı Yazmayın. Oyundan Atar. Sadece Exp Para artık Ne Icın Kullanacaksanız Onun Icın Kullanın. Legal Charlardan Rahatlıkla Konusabilirsiniz.
Not 2: Oyunun PID Adreslerını Ogrenmenız Icın Ben Bu Programı Kullanıyorum. Siz Bildiğiniz Programı Kullanabilirsiniz. bunu Ayrı Upload edıyorum Sonra Yaptıgım Programda Vırus Var Demeyın Diye.
Not 3: Pıd Programı Icın Actıgınızda Karsınıza Gelen Şeye Hayır Diyin. ( Pchunter Indırıpde Ogrenebilirsiniz Size Kalmış )
Bypass Link :
Pıd Ogrenmek Icın Gerekli Program : Pid_Ogrenmek_Icin.rar dosyasını indir - download
VırusTotaL Bypass :
Image : eag1
Pıd Program Anlatım Resimi : res
Dıger Konular :
Kullanımı :
Oncelikle 2 Charı Legal Olarak Giriyorsunuz.
Ardından 3. Charın Id Pass Kısmında Beklıyorsunuz. Programı Acıyorsunuz. (Yonetıcı Acın Eger Calısmaz Ise Visual C++'larınızı Yukleyın.)
3. Char Id Pass Ekranında, Programa Gelın
ProcessID Kısmına Oyunun PID'ini Yazın.
Ardından. Bypass Tıklayın.
Sonra Oyuna Gırış Yapın.
Aynı İşlemleri 4 - 5 Ve 6 Char Icınde Yapacaksınız.
Not : Bypass'lı Charlardan Chat Kısmından Herhangi Bir Yazı Yazmayın. Oyundan Atar. Sadece Exp Para artık Ne Icın Kullanacaksanız Onun Icın Kullanın. Legal Charlardan Rahatlıkla Konusabilirsiniz.
Not 2: Oyunun PID Adreslerını Ogrenmenız Icın Ben Bu Programı Kullanıyorum. Siz Bildiğiniz Programı Kullanabilirsiniz. bunu Ayrı Upload edıyorum Sonra Yaptıgım Programda Vırus Var Demeyın Diye.
Not 3: Pıd Programı Icın Actıgınızda Karsınıza Gelen Şeye Hayır Diyin. ( Pchunter Indırıpde Ogrenebilirsiniz Size Kalmış )
Bypass Link :
Eagle_Sro_Bypass.rar dosyasını indir - download
Eagle_Sro_Bypass.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
www.dosya.tc
Pıd Ogrenmek Icın Gerekli Program : Pid_Ogrenmek_Icin.rar dosyasını indir - download
VırusTotaL Bypass :
Image : eag1
Pıd Program Anlatım Resimi : res
Dıger Konular :
Duck-Road Silkroad Pc Limit
Hiç birşey Yapmanıza Gerek yok. Client Ve Botları Kopyalayın Girin :D https://imguh.com/image/6FadK
www.extraloob.com
Zsro Pc Limit Bypass
Selamlar. Normalde Giriş Hakkınız 4. Bunun Sayesınde 8 Girebilirsiniz. Image : https://imguh.com/image/6FkEs Download : Savi.zip dosyasını indir - download VırusTotaL : VirusTotal
www.extraloob.com
DMG SRO Paylaşım [İp Limit + Pc Limit]
Herkese Merhaba. Yapalı Uzun Zaman Olmustu. Karasız Kalmıstm Paylaşım Konusunda. O Yuzden Paylaşmaya Karar Verdim. İp Limit Ve Pc Limit Kaldırılmıştır. Vırtual VmWare Gırıslerını Kaldırıcaktım Gerek Duymadım Pc Limit Kalktıktan Sonra Ne Gerek Var VmWareye[İp Kaldırmada Ufak Sorunlar Olustu...
www.extraloob.com