belki yanlış yere açtım ama karakter yapılandırma bölümüne gereken ilgi gösterilmedigi için burda açıyim dedim.sorunum su glavier yada blader karar veremiyorum.ne dersiniz blade mi glavie mi ? + ları - leri nedir ? yardım ederseniz sevinirim.tşk

bladeyi unut bence.pvp de desen potu bitene kadar kapışır,sıkıntıdan patlarsın.kasarken çekilen eziyeti zaten hiç konuşmayalım.unique avlamak desen yine rezalet.en iyisi git bi bowcu aç.en sıkılmadan kasılan çarlardan biridir. :wink1:

Capunya. tohyo (capun garılarına hastayık varmı?)
şimcik kardeşim kullanım amaçlarına göre değişen şeyler bunlar
Glavie
Tank olabilir belkiiiiiiiiiiiii
Çok ii atakcıdır
Nuke Atan birine meydan okuyabilecek(ve özellikle kesebilecek) tek yapılandırmadır
Glavie; eğer skillerine hakim ve oyunu bir nebze de olsa hızlı okuyup kullananın elinde yarkandan farksızdır :)))

Blade
oyunun TANK'ı
atakları zayıf ama seridir
nüker karşısında ayakta kalmayı basarır(ama kesip kesememe konusunda bişi diemem oyuna biraz hakimsen bu sorunu kendin çözersin)
Blade eğer oyuna hakim ve oyunu bir nebze de olsa hızlı okuyup kullanabilen birinde ölmez ama öldürmekte zorluk yaşar.
Ata sözlerim
Glavienin ne yapacağı belli olmaz.
Blade ölmez ama öldürmezde.
Nüker adamı :twisted: :twisted:

agasarli demiş ki:
şimcik kardeşim kullanım amaçlarına göre değişen şeyler bunlar
Glavie
Tank olabilir belkiiiiiiiiiiiii
Çok ii atakcıdır
Nuke Atan birine meydan okuyabilecek(ve özellikle kesebilecek) tek yapılandırmadır
Glavie; eğer skillerine hakim ve oyunu bir nebze de olsa hızlı okuyup kullananın elinde yarkandan farksızdır :)))

Blade
oyunun TANK'ı
atakları zayıf ama seridir
nüker karşısında ayakta kalmayı basarır(ama kesip kesememe konusunda bişi diemem oyuna biraz hakimsen bu sorunu kendin çözersin)
Blade eğer oyuna hakim ve oyunu bir nebze de olsa hızlı okuyup kullanabilen birinde ölmez ama öldürmekte zorluk yaşar.
Ata sözlerim
Glavienin ne yapacağı belli olmaz.
Blade ölmez ama öldürmezde.
Nüker adamı :twisted: :twisted:
:)

Yukarı Alt