edit
saol hacım ?!!!!!!...gscihan demiş ki:Tebrikler
done ?!!!!!!..extraloob demiş ki:öncelikle başarılarınızın devamını dilerim.
evet sizlere birşey daha öğretmem gerektiğine inanıyorum ve ekliyorum.
1- guild tanıtımı yapacaksanız biraz farkınız olsun bu yüzden guild logosu guild sloganı bulmalısınız.
bu topicte güzel bir guild logosu olsa bir tane de slogan olsa bak gör gelmeyecek olan bile gelir.
bilginize sunarım.
?!!!!!!...Arnildcivardagezer demiş ki:Tebrikler kankamın guildine yeni lvlınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
?!!!!!!...OneEyedJack demiş ki:Hayırlı olsun.
evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz.Extacy demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz gelmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum ?!!!!!!..
way way sen nerlerdesin be dostum. hele şükür beni dinledin ve actın bi üyeik demek.@TeS demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz.Extacy demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz gelmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum ?!!!!!!..
Ps: bu arada kanka benim ismimi guild listesinde göremedim resimde varım ama listede yokum oraya benide ekle
yokla ne kızı gelirim yarım saatte kadar işten bi çıkayım@TeS demiş ki:bi de bu arada kankam yeni resimlerimizi koyalım buraya çok ezikkenki ss lerimizi koymuşsun yenilenme vakti geldi ?!!!!!!!
Ps: ben cafedeyim sen nezaman gelirsin kızlardan vakit bulup ?!!!!!!..
OHooo abi bizi unutmuşun@TeS demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz.Extacy demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz gelmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum ?!!!!!!..
Ps: bu arada kanka benim ismimi guild listesinde göremedim resimde varım ama listede yokum oraya benide ekle
hele şükür seninde mesajını görebildim ?!!!!!!...Westering demiş ki:OHooo abi bizi unutmuşun@TeS demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz.Extacy demiş ki:evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz gelmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum ?!!!!!!..
Jr
hayırdır çinde deprem filanmı olmuşDely_KaaN demiş ki:basher abi yıkılsın dünya oyun 6 saat kapalı ...!
hadi yaa kusuruma bakmayın ugün oyuna hiç giremedim biliyorsunuz zaten benim pc deki ram yandı ama bu abiniz hemen yeni bi pc siparişi verdi 1-2 güne kadar oyunda olurum ?!!!!!!!Westering demiş ki:abi beni bu gereksiz topicler exl den soguttu o yüzden 1-2 haftadır exl ye takılmıyorum
yoksa 4 ever redbull
bu arada 5x olduk abi biz kaan la
abi özledikExtacy demiş ki:hadi yaa kusuruma bakmayın ugün oyuna hiç giremedim biliyorsunuz zaten benim pc deki ram yandı ama bu abiniz hemen yeni bi pc siparişi verdi 1-2 güne kadar oyunda olurum ?!!!!!!!Westering demiş ki:abi beni bu gereksiz topicler exl den soguttu o yüzden 1-2 haftadır exl ye takılmıyorum
yoksa 4 ever redbull
bu arada 5x olduk abi biz kaan la
Ps: bu arada lvl leriniz editlenmiştir ?!!!!!!...