Server
Flora
Takımı
Galatasaray
öncelikle başarılarınızın devamını dilerim.

evet sizlere birşey daha öğretmem gerektiğine inanıyorum ve ekliyorum.

1- guild tanıtımı yapacaksanız biraz farkınız olsun bu yüzden guild logosu guild sloganı bulmalısınız.
bu topicte güzel bir guild logosu olsa bir tane de slogan olsa bak gör gelmeyecek olan bile gelir.

bilginize sunarım.

extraloob demiş ki:
öncelikle başarılarınızın devamını dilerim.

evet sizlere birşey daha öğretmem gerektiğine inanıyorum ve ekliyorum.

1- guild tanıtımı yapacaksanız biraz farkınız olsun bu yüzden guild logosu guild sloganı bulmalısınız.
bu topicte güzel bir guild logosu olsa bir tane de slogan olsa bak gör gelmeyecek olan bile gelir.

bilginize sunarım.
done ?!!!!!!..

Extacy demiş ki:
evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz gelmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum ?!!!!!!..
evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz.

Ps: bu arada kanka benim ismimi guild listesinde göremedim resimde varım ama listede yokum oraya benide ekle :mrgreen:

bi de bu arada kankam yeni resimlerimizi koyalım buraya çok ezikkenki ss lerimizi koymuşsun yenilenme vakti geldi ?!!!!!!!

Ps: ben cafedeyim sen nezaman gelirsin kızlardan vakit bulup ?!!!!!!..

@TeS demiş ki:
Extacy demiş ki:
evet arkadaşlar 5 lvl olmak üzereyiz gelmek isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum ?!!!!!!..

Ps: bu arada kanka benim ismimi guild listesinde göremedim resimde varım ama listede yokum oraya benide ekle :mrgreen:
way way sen nerlerdesin be dostum. hele şükür beni dinledin ve actın bi üyeik demek.
bu arada hemen ismini ekliyorum ?!!!!!!..

@TeS demiş ki:
bi de bu arada kankam yeni resimlerimizi koyalım buraya çok ezikkenki ss lerimizi koymuşsun yenilenme vakti geldi ?!!!!!!!

Ps: ben cafedeyim sen nezaman gelirsin kızlardan vakit bulup ?!!!!!!..
yokla ne kızı :twisted: gelirim yarım saatte kadar işten bi çıkayım :P

Westering demiş ki:
@TeS demiş ki:
Extacy demiş ki:

OHooo abi bizi unutmuşun
Jr :wink1:
hele şükür seninde mesajını görebildim ?!!!!!!...

Westering demiş ki:
abi beni bu gereksiz topicler exl den soguttu o yüzden 1-2 haftadır exl ye takılmıyorum
yoksa 4 ever redbull
bu arada 5x olduk abi biz kaan la :mrgreen:
hadi yaa kusuruma bakmayın ugün oyuna hiç giremedim biliyorsunuz zaten benim pc deki ram yandı :cry: ama bu abiniz hemen yeni bi pc siparişi verdi 1-2 güne kadar oyunda olurum ?!!!!!!!

Ps: bu arada lvl leriniz editlenmiştir ?!!!!!!...

Extacy demiş ki:
Westering demiş ki:
abi beni bu gereksiz topicler exl den soguttu o yüzden 1-2 haftadır exl ye takılmıyorum
yoksa 4 ever redbull
bu arada 5x olduk abi biz kaan la :mrgreen:
hadi yaa kusuruma bakmayın ugün oyuna hiç giremedim biliyorsunuz zaten benim pc deki ram yandı :cry: ama bu abiniz hemen yeni bi pc siparişi verdi 1-2 güne kadar oyunda olurum ?!!!!!!!

Ps: bu arada lvl leriniz editlenmiştir ?!!!!!!...
abi özledik
Geçmiş olsun :wink1:

Yukarı Alt