Hepsi gelecek bro... Tüm yapılandırmalar eklenecek...Menissiah demiş ki:çok güzel yapmışsında .. ben bu buildi şahsen kimseye önermem .. yani var böyle buildler bizim serverde adamın +6 +5 seti vardı ben +4 , +5 setimle kesmiştim ..
olucaksanız ya ; 90fire 90cold 90pacheon
90fire 90force 90pacheon
90fire 90 cold 90 heuksal
90 fire 90 force 90 heuksal <- özellikle en hit build
bu buildler bence silkroad gelmiş geçmiş en iyi buildlerdir aksini iddaa eden varsa çıksın karşıma
Evt full str.RichieRich demiş ki:full str mi ?
punch13666 demiş ki:cold 90 diyorsun snow açınca :(
o charı bırak şimdidenMrsLioNs demiş ki:Fll Str Bowa Yanlışlıkla 3 İnt Versek Ne Olur ?
MrsLioNs demiş ki:Fll Str Bowa Yanlışlıkla 3 İnt Versek Ne Olur ?
Destiny demiş ki:çok güzel yapmışsında .. ben bu buildi şahsen kimseye önermem .. yani var böyle buildler bizim serverde adamın +6 +5 seti vardı ben +4 , +5 setimle kesmiştim ..
90fire 90force 90pacheon
bu buildler bence silkroad gelmiş geçmiş en iyi buildlerdir aksini iddaa eden varsa çıksın karşıma
izinde gidiyorumApollon demiş ki:- Resim Silinmiş.Yapılandırmayla ilgii sorularınızı konu altında sorunuz.
o adam pwp yapmasını bilmiyomusturDestiny demiş ki:çok güzel yapmışsında .. ben bu buildi şahsen kimseye önermem .. yani var böyle buildler bizim serverde adamın +6 +5 seti vardı ben +4 , +5 setimle kesmiştim ..
90fire 90force 90pacheon