Teşekkür ederimSenelerden beri aklımda kalan 2 firmadan birisiniz güzel işler çıkartıyorsunuz.Hayırlı işler olsun
Fiyatta sınır yok 250 tl'ye de sunucu mevcut 2000 TL'yedeSöyle bir bakayim yaptirsam kaca patlar dedim. Hemen ode diye 2000tl yaziyodu daha tamamlamadan interneti kestim kactim
Teşekkürler :)Demem bu ise girsem 1 ayda zibil gibi premium satmam lazm hic bulasmayayim hayirli isler
domain tescil sitesinde sunucu sağlayıcının verdiği dns leri gircen okadarBen 6 aylik secmisim simdi tekrar baktım da 350 lira çıktı. Bu da acaba acsam mi dusuncesi uyandirdi. Ama ben domain yönlendirmekten bile anlamıyorum :) taslagimi verip fiyatta anlasıp anahtar teslim sekilde oluyor mu? Panel seceneklerinin artilari nelerdir.neler yapilabilir panelden? Marketten alinan indirim kuponlari ard arda kullanilabilir mi ya da her ay 1 kupon kullanilabiliyor mu? Simdilik bunlari sorayim sonradan taslakla beraber daha cok sorum olacak ama suanlik onları ogrenmeye gerek yok
Anahtar teslim teslimat sağlanır panelimizide.Ben 6 aylik secmisim simdi tekrar baktım da 350 lira çıktı. Bu da acaba acsam mi dusuncesi uyandirdi. Ama ben domain yönlendirmekten bile anlamıyorum :) taslagimi verip fiyatta anlasıp anahtar teslim sekilde oluyor mu? Panel seceneklerinin artilari nelerdir.neler yapilabilir panelden? Marketten alinan indirim kuponlari ard arda kullanilabilir mi ya da her ay 1 kupon kullanilabiliyor mu? Simdilik bunlari sorayim sonradan taslakla beraber daha cok sorum olacak ama suanlik onları ogrenmeye gerek yok
Site gibi yabi güzel :)domain tescil sitesinde sunucu sağlayıcının verdiği dns leri gircen okadar
Tamamdir bakacagim eve gidince market kullanilabilirligini de aciklayabilirseniz netlessin. Taslagimi ayrintili sekilde hazirlamaya basladim.Anahtar teslim teslimat sağlanır panelimizide.
paket1.sropanel.com
paket1.sropanel.com/yonetim
vpanel7
123456
demosundan inceliyebilirsiniz.
Tesekkur ederim. Demolari eve dönünce bakacağım telefondan zor olur. Taslagi da bitirir bitirmez fiyat almak icin göndereceğim.300 TL ve üzeri alışverişinizde 100 tl indirim çeki hakkınız bulunur tek seferlik her ürün için 1 indirim çeki uygulanır.
Bekliyorum teşekkürler.Tesekkur ederim. Demolari eve dönünce bakacağım telefondan zor olur. Taslagi da bitirir bitirmez fiyat almak icin göndereceğim.
panele ulaşamıyorum :S paket1.sropanel.com/yonetim e girdim e posta parola ve mat işlemi soruyor(dogrulama) vpanel7 ve 123456 yazıyorum olmuyorBekliyorum teşekkürler.
alttaki doğrulama kodunu girmeniz gerekiyor mesala 4+1 = 5 gibi.panele ulaşamıyorum :S paket1.sropanel.com/yonetim e girdim e posta parola ve mat işlemi soruyor(dogrulama) vpanel7 ve 123456 yazıyorum olmuyor
Önemli Bilgi! Şifrenizi 3 kez hatalı girerseniz 20 dakika boyunca erişiminiz bloke olacaktır.alttaki doğrulama kodunu girmeniz gerekiyor mesala 4+1 = 5 gibi.
ekledimskype eklermisiniz: gamealisveris