Serhan abi o ne cix bir damage dir :')RaPLeX demiş ki:- Resim Silinmiş.
kasarken bu tip ssler paylaşıyoruz k.bakmayınız ^^
P.S: başlığı dikkat çeksin diye bu şekilde yaptım anlatım içermez
Avasin demiş ki:Güzel resim çarda güzel.
ps: Avatar daha güzel![]()
sağol barış fena değil gidişimiz 1.5 premium bitirdik 108 olana kadarxFactoria demiş ki:Serhan abi o ne cix bir damage dir :')
Çok Şahane Gidiyor Rapi başarılar![]()
barış kimRaPLeX demiş ki:Avasin demiş ki:Güzel resim çarda güzel.
ps: Avatar daha güzel![]()
heheh sağol kardeş unique'lerdende başlarız yakındır x)
sağol barış fena değil gidişimiz 1.5 premium bitirdik 108 olana kadarxFactoria demiş ki:Serhan abi o ne cix bir damage dir :')
Çok Şahane Gidiyor Rapi başarılar![]()
![]()
![]()
SarkoLata demiş ki:Warlock yok diyosunda ben sana devil mi diyeyim dance mi diyeyim int buff mı diyeyim life turnover mi diyeyim pt zerk mi diyeyim ignore mu diyeyim ne diyeyim
tebrikler
Adı Lazım degil Baş harfi No_F3RaPLeX demiş ki:kimsin o zaman sen karıştı muhabbetler![]()
![]()
heheh tmm müslüm kardeşim x)xFactoria demiş ki:Adı Lazım degil Baş harfi No_F3RaPLeX demiş ki:kimsin o zaman sen karıştı muhabbetler![]()
![]()
sağolHnTRue demiş ki:SarkoLata demiş ki:Warlock yok diyosunda ben sana devil mi diyeyim dance mi diyeyim int buff mı diyeyim life turnover mi diyeyim pt zerk mi diyeyim ignore mu diyeyim ne diyeyim
tebrikler![]()
Yinede güzel.
Willy demiş ki:güzel
SarkoLata demiş ki:Warlock yok diyosunda ben sana devil mi diyeyim dance mi diyeyim int buff mı diyeyim life turnover mi diyeyim pt zerk mi diyeyim ignore mu diyeyim ne diyeyim
tebrikler
gözümle görmesem inanabilirdim x))nefret017 demiş ki:o dmg ile tek yemez daha fazla canı ^^
nefret017 demiş ki:o dmg ile tek yemez daha fazla canı ^^