dün yapılan açıklamadan sonra 20TL olan üyelikler ÜCRETSİZ olmuştur arkadaşlar iyi oyunlar

Sorun yaşayanlar oyundan bana pm atabilir. StormAnqeL
Sorun yaşayanlar oyundan bana pm atabilir. StormAnqeL
+9 biraz abartı kaçar servern genelinde +7 war :)Metamorph demiş ki:wipe gelmeden kimseye tavsiye etmem, 1-2 ay önce ben oynarken +9 silahdan aşağı görmüyordum resmen ezilirsiniz.^^
valla bende +7 basmıştım iyi sanıyordum ama koks falan var adamlarda som setten aşağı yoktu oyuna para harcamayı sevmeyenler için pek ideal bir server olacağını sanmam.^^extrem demiş ki:+9 biraz abartı kaçar servern genelinde +7 war :)Metamorph demiş ki:wipe gelmeden kimseye tavsiye etmem, 1-2 ay önce ben oynarken +9 silahdan aşağı görmüyordum resmen ezilirsiniz.^^
onlar şuan serverda yok fakat haklısın oyuna para harcamayanlar için ideal bi server değil üyelikleri parayla olan bi server dı ve parayla üyelik alanlarda para harcamadan oynamazMetamorph demiş ki:valla bende +7 basmıştım iyi sanıyordum ama koks falan var adamlarda som setten aşağı yoktu oyuna para harcamayı sevmeyenler için pek ideal bir server olacağını sanmam.^^extrem demiş ki:+9 biraz abartı kaçar servern genelinde +7 war :)Metamorph demiş ki:wipe gelmeden kimseye tavsiye etmem, 1-2 ay önce ben oynarken +9 silahdan aşağı görmüyordum resmen ezilirsiniz.^^
arkadaşları bilgilendirdiğin için teşekür ederim haklısın server kapasitesi dolmaya yakın ücretsz üyelik kapanıcak kapın gelin derim benkrksz demiş ki:Beyler Kimsenın Lafına bakmayın olabılır ellerınde +7 +9 sizde cabalarsanız sizde basarsınız 100silk premium cekın bı tane yaparsınız....yarın bırgun free account acma kapanacak bılgınız olsun gm suanda acılan free accountları takıp edıyor ve server capacity 500 kısı oldugu ıcın 400 free account olduktan sonra gm otomatık kapatacak
özelden attğm msjda istediğin saatte oyuna tek atabildiğini sölemeyi unutmuşum bide yardmn için saol iyi forumlarRoqA demiş ki:
gelenler benmle iletişime geçebilrler .. StormAnqeL
bu forum hepimizinextrem demiş ki:özelden attğm msjda istediğin saatte oyuna tek atabildiğini sölemeyi unutmuşum bide yardmn için saol iyi forumlarRoqA demiş ki:![]()
RoqA demiş ki:bu forum hepimizinextrem demiş ki:özelden attğm msjda istediğin saatte oyuna tek atabildiğini sölemeyi unutmuşum bide yardmn için saol iyi forumlarRoqA demiş ki:![]()
![]()
kurabilirsem geliyorum![]()
aynenDukeNukem demiş ki:bad reguest hatası veriyor site