Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Merhabalar, çok kötü bir durumla karşılaştım işletim sistemine virüs girdi bu virüs ilk önce uygulamaları kitledii Google Chrome photoshop vb. Maalesef ki restart attım virüs sisteme yerleşmiş işletim sistemi açılmıyor bir türlü logo kısmında yeniden başlatıyor habire bios giremedim şifre çıktı karşıma fabrika veya virüs şifre koydu. Dosya verilerini nasıl kurtarabiliriz sistemde önemli dosyalar ve aile fotoğrafları vardı. Ubuntu diye bir program öğrendim ise yarar mı çözüm yolu olarak ne izlemeliyim yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Virüs çeşiti tanıdık arkadaşların tahminleriyle TRUVA ATI adlı bilinen virüs olma olasığı varmış. Tek amacım dosyaları verileri nasıl kurtarabiliriz bunun hakkında yardımcı olabilecek tavsiye öneri görüş arkadaşlara sesleniyorum.

İyi forumlar..

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ubuntu program değil işletim sistemi.
Exeler açılmıyorsa yapılabilecek pek bir şey yok , harddisk'i söküp usb ile başka bilgisayara bağlayıp oradan dosyaları almayı deneyebilirsin ama virüsün yeni bağladığın bilgisayara da bulaşma ihtimali var.

Yukarı Alt