Hiç Bişey Demiyorum Yaklasık 10 Tane Konu Açtım 1 Tanesine Cvp Aldım Diyerleri Hala Cvp Bekliyor Yaw Sbot Mudur Nedir Sorunmu Var Giremiyordum Girdim Ayarları Yaptım Bu Sefer Köyden Çıkmıyor Kasma Yerine Getiriyorum Bu Sefer Baska Yerlere Gidiyor Sorun Ne Bu Botta Benden Kaynaklanmadıgı %100 Sinirliyim Çok Kötüyüm Nerden basladım Bu Oyuna Allah Kahretsin Ya Şimdide Bırakamıyorum Birisi Yardım Etsin Lütfen

XxMissBeLaxX demiş ki:
Hiç Bişey Demiyorum Yaklasık 10 Tane Konu Açtım 1 Tanesine Cvp Aldım Diyerleri Hala Cvp Bekliyor Yaw Sbot Mudur Nedir Sorunmu Var Giremiyordum Girdim Ayarları Yaptım Bu Sefer Köyden Çıkmıyor Kasma Yerine Getiriyorum Bu Sefer Baska Yerlere Gidiyor Sorun Ne Bu Botta Benden Kaynaklanmadıgı %100 Sinirliyim Çok Kötüyüm Nerden basladım Bu Oyuna Allah Kahretsin Ya Şimdide Bırakamıyorum Birisi Yardım Etsin Lütfen
Önce başlığını değiştirmelisin,sorununu açık bir şekilde anlatmalısın daha sonra ilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır :coffee:

Mrb.
Scripti yaptınız mı? Scripti yaptıysanız eğer training place kısmından scriptin yerini gösterdinizmi?
Bunuda gösterdiyseniz eğer son olarak training place kısmından gene use script coordinates i tıkladınız mı???

Bunların hepsini yaptınız mı acaba?

volkan.ka demiş ki:
Mrb.
Scripti yaptınız mı? Scripti yaptıysanız eğer training place kısmından scriptin yerini gösterdinizmi?
Bunuda gösterdiyseniz eğer son olarak training place kısmından gene use script coordinates i tıkladınız mı???

Merhaba Hepsini Yaptım Eksik Birşey Yok Suanda

XxMissBeLaxX demiş ki:
volkan.ka demiş ki:
Mrb.

Merhaba Hepsini Yaptım Eksik Birşey Yok Suanda
Bence şu başlığını düzeltmeyi hala yapmamışsın.

JawBreaker demiş ki:
Önce uslubuna dikkat et.Sonra sorunlarını düzgün bir dil ile anlat mutlaka cevap alırsın. :thumbsup: :wink1:

Kötü Birşey Yaptıgımı Hatırlamıyorum 10 Tane Konu Açtım Cvp Yok Ancak Böyle Yazınca Herkesin Dikkatini Çekiyor bak Nasıl Yazdınız :cry:

Xplosive

Bilgiliyim
Güzel bir üslupla ve açıklayıcı bilgiler ile yardım alamayacağınız bir yer değil burası. :beer:

XxMissBeLaxX demiş ki:
JawBreaker demiş ki:
Önce uslubuna dikkat et.Sonra sorunlarını düzgün bir dil ile anlat mutlaka cevap alırsın. :thumbsup: :wink1:

Kötü Birşey Yaptıgımı Hatırlamıyorum 10 Tane Konu Açtım Cvp Yok Ancak Böyle Yazınca Herkesin Dikkatini Çekiyor bak Nasıl Yazdınız :cry:
Bundan sonraki sorunlarınıda bu şekilde aç lütfen,dikkatimi çeksin. :wink1:

volkan.ka demiş ki:
Büyük ihtimalle scriptinde sorun var.
Bi ss çekip koyarmısın?

Oyundan Çıktım Srokingle Girdim Oda Peti Kapatıyor Yani On Yapıyorum OFF Yapıyor Otomatikmen Suanda İsro Bottayım Kasıyor Ama Sbot Daha Hızlı Kasıyor 1 Sn Tekrar Giricem Sbotla Nasıl Bir SS İstiyorsun?

Prada

XxMissBeLaxX demiş ki:
volkan.ka demiş ki:
Bi ss çekip koyarmısın?

Oyundan Çıktım Srokingle Girdim Oda Peti Kapatıyor Yani On Yapıyorum OFF Yapıyor Otomatikmen Suanda İsro Bottayım Kasıyor Ama Sbot Daha Hızlı Kasıyor 1 Sn Tekrar Giricem Sbotla Nasıl Bir SS İstiyorsun?

Sbotu aç ayarlarını ve tranining place sekmesinin fotosunu çek koy bakalım. Nedir problemin çözeriz

Prada demiş ki:
XxMissBeLaxX demiş ki:
volkan.ka demiş ki:
Bi ss çekip koyarmısın?

Sbotu aç ayarlarını ve tranining place sekmesinin fotosunu çek koy bakalım. Nedir problemin çözeriz
Aynen buraların ss lerini koy görelim ayarlarını.

BUYRUN SS'LER
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt