Xperyon
Bilgiliyim
Arkadaşlar Female Sultan Papağanı satan varmı en az bir yaşında olup en fazla iki yaşında olucak kesinlikle dişi ama :)
hamulo demiş ki:bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd
Haha çok kastim saçma biseyler ciksin diye belli oluyomu o kadarCanova demiş ki:hamulo demiş ki:bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd
Eh azıcıkhamulo demiş ki:Haha çok kastim saçma biseyler ciksin diye belli oluyomu o kadarCanova demiş ki:hamulo demiş ki:bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd
UnDeFeateD demiş ki:zaa xD bozmuş özgürcüm
şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan :)
Aynen çiftleştirmek için 2,5 yaşında bendeki zaten kuzenin papağanla çiftleştirdim sonra aldım şuan kuduruyor hayvan ^^UnDeFeateD demiş ki:zaa xD bozmuş özgürcüm
şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan :)
Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyor totosunu ısıtıyor hergeleUnDeFeateD demiş ki:Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslinda neyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)
ozaman naparız sizinkileri çiftleştirirz melez olur bideneDark Man X demiş ki:Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyor totosunu ısıtıyor hergeleUnDeFeateD demiş ki:Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslinda neyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)
ahahDark Man X demiş ki:Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyor totosunu ısıtıyor hergeleUnDeFeateD demiş ki:Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslinda neyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)