Erythrai demiş ki:Bu sefer pek beğenmedim ya öyle pek bir aksiyon ve heyecan yoktu . Ama yinede güzeldi tabii . Pazartesi gününü seviyorum ya . Dexter ve Walkind Dead ...
3. Bölümün Trailer ı :
Çok fazla bu bakımdan eksikleri var , traş olmuş adamlar vs :)As you can see the zombies have been keeping the fields nice and cut at
Büyük ihtimal öyle olacak.Hani yola koyulup yeni yerler , keşfetmedikçe pek bir heyecanı kalmıyor dizinin benim için.tenpanter demiş ki:Bir sezonda hapishanede yatarlar ohh :)
Aynen aynen Kulaklığı çıkardım öyle takip ettim orayı, yurttakiler bön bön bakıyorlarDuygusuzz demiş ki:lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye
Aynen aynen Kulaklığı çıkardım öyle takip ettim orayı, yurttakiler bön bön bakıyorlarDuygusuzz demiş ki:lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye
ahahaLemonade demiş ki:Aynen aynen Kulaklığı çıkardım öyle takip ettim orayı, yurttakiler bön bön bakıyorlarDuygusuzz demiş ki:lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye
Bir de bu sezonla ilgili "ölü takliti yapan zombi de gördük" diye yorum yapmışlar ekşi de kahkaha attım (hörşılı ısıran zombi için)