THE WALKING DEAD

2010-2011 dizi sezonunun en merakla beklenen yapımlarından birsi olan The Walking Dead, Türkçe çevirisi ile Yürüyen Ölüler, 31 Ekim 2010 günü izleyicileriyle buluşuyor. Dizi daha önceden seri olarak yayımlanan ve birçok ödülün de sahibi olan çizgi romanının devamı şeklinde çekiliyor. Çekimleri Haziran ayında başlayan dizi ünlü Amerikan kanalı AMC’de Ekim sonu gösterime girecek.

Dizinin Fragmanı

[youtube]v/yg46DWI_fCE?fs=[/youtube]

Dizi, bir virüs salgını sonucu dünyadaki insan nüfusunun hızla azalmasını, insanların yavaş yavaş zombiye dönüşmelerini ve bu virüsten etkilenmeyen Rick Grimes isimli polis memuru ile bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Bir kasabanın şerifliğini yapan Rick Grimes, virüs salgını sonucu şehirde tanıdıklarını bulmak için yola çıkar. Ancak şehre indiğinde durumun kasabadan da vahim olduğunu görür. Her şeye rağmen ailesini ve birkaç kişiyi kurtarmayı başarır. İzleyiciler sadece bir zombi dizisi değil, aynı zamanda da Rick Grimes adlı karakterin zayıflıklarını ve insani yönlerini de öğrenecek.

Dizi’nin başrollerinde Andrew Lincoln ve daha önce de Prison Break dizisinde rol olan Sarah Wayne Callies yer alıyor. Dizinin yazarlığını, yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Green Mile (Yeşil Yol) ve The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan Frank Darabont üstleniyor.

- Dizinin İnternet Sitesi -
http://www.amctv.com/originals/The-Walking-Dead/

- Dizinin İlk bölümünden kareler -

Diziyi izlemek için Google'dan ismiyle aratabilir yada bana özel olarak pm atabilirsiniz.

GEVUR YAPIYOR YAHU :buddha: neutral1 neutral1

Advance

1 günde 4 bölümünü de izledim izlemez olaydım :P
ps:28 kasım bekle beniiiiiiii

4 bölümünde seyrettim çok heyecanlı bir dizi Ekim 2011'de he yuh o zamana kadar unuturum ben bu diziyi :mrgreen:

Bu dizi'yi HD Kalitesinde İzliyeceğim Bi Site Varmı Bilen varsa Pm Atsın arkadaşlar.

Yukarı Alt