TheOthers guildine 52+ bütün oyuncuları bekliyoruz bütün herkeze iyi oyunlar saygılar
irtibat: WoLke
irtibat: WoLke
:) :)WildKing demiş ki:serkan abi nick yanlıs olmus =)
irtibat:WolKe
wolke demiş ki::) :)WildKing demiş ki:serkan abi nick yanlıs olmus =)
irtibat:WolKe
çok fazla bu isimde karakter actım arada hatalar oluyor ^^
sen şerefsizsin asıl adi köpekshinobi88 demiş ki:WolKe bana kalleslik yapdı arklar sakın guvenmeyin kendisi bencil ve hep kendi cıkarlarını dusunen biri .Bu adama kısaca serefsiz diyorum.
Arkadasım senn ne yapmaya çalıstıgını anlamadım gitti ama bişeyi anladım senn ne karakterini.ne kdar serefsis ne kadar adi biri oldugunu anladım ve lanet olsun senn guildini uniye aldıgım güne.Hem suclusun hemde Kalkmıs arkamısdan yalan yanlıs seyler söylüyorsun ama istediğini söyleye bilirsin insanlar tanımadıgı kişiye değil tanıdıkları kişiye inanır ve sen giderken biz geliyordukshinobi88 demiş ki:WolKe bana kalleslik yapdı arklar sakın guvenmeyin kendisi bencil ve hep kendi cıkarlarını dusunen biri .Bu adama kısaca serefsiz diyorum.
shinobi88 demiş ki:WolKe bana kalleslik yapdı arklar sakın guvenmeyin kendisi bencil ve hep kendi cıkarlarını dusunen biri .Bu adama kısaca serefsiz diyorum.
TheOthers Guildi Full dostum istersen TheOthersII guildine geçebilirsnburakcabal demiş ki:The Others Gulidine Kaç lv + Alınıyo?