hiç kimse kusura bakmasın ama bu oyun için para veremem yeni server açıldı üyelik paralı bu nasıl oluyor anlamadim üyelik almanın başka yolu yokmu !!!

yha beyler ben tıklıyorum web sayfası görüntülenemiyor geliyor.sadece bende mi oluo yoksa sizde de oluyor mu

güvenlik koduna nasıl o yazılrı yazılıyo beyler söylerbisiniz

lütfen ya kaç saattir ugraşıyom yazamadım yardım edin

Jellybonn demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Beyler tamam bu regcehckde yazan hata raporuymuş işe yaramadığı yazıyor.Bend eüye oldum sandım tabi haliyle.Şu anda KİMSE üye olmaza.Çünkü server kapalı Solo`nun dediine göre açılınca üyelik alabilicez.Şimdi sadece oturup "Just Wait" moduna geçin...
iyi oldu bu :lol:
:beer:

arkadaşlar üyeliq alınıor mozilla dan resim koymayı bilsem alındıktan sonraki halinin resmini koyucam ama bilmiorum

邀请码无效且不能为空请联系客服!重新填写

bu hatayı alan arkadaşlarımız sondaki yeri sayı ve harf olarak yazıp (harf ve sayı) sayısı nı eşit yazıp onaylayın yoksa bu hatayı alırsınız yani örnek en sona aaa444 gks842 gibi yazarsanız olacaktır

benim de bi sorunum var acil yardım ederseniz sevinirim resimlere göre server açılmış samarkant constantinople snow hield gibi şeyler var emini europe de varedır ama ben launcheri açıorum boş bir kutucuk çıkıo karşıma tamam diorum launcher ekranı gelio START gelmio version 2.002 2.021 i yüklediim zmn da aynı hatayı alıorum server kapalı diorlar ama açık çünkü patch ler gelmiş acil yardım lütfenn modlar.... yardım ederseniz sevinirim

Beyler bende yazılar kare kare görünüyor nasıl düzeltcem mozilla firefoxla açtım orada kareler içinde sayılar harfler falan görünüyor sizin resimlerdeki gibi çince yazı göremiyorum :S sorun nedir ?

üyeLik kısmında en aLt kutucuğa 'DAVET KODU' yazıLıcak arkadaşlar. Google translate den cevirebilirsinz .

Yukarı Alt