WeAre

Buralıyım
Ben SuLTaNs guilde masteri eski nıckim ile xXxHsNxXx2 yeni nıckim ile SirDarkness

Ben şahsen Bık artık bu düşmanlıkdan açıkcası 1 hafta serverden uzak kaldım ve aradaki bağlar tamamen kopmuş neden ?
Toplasak 50 kişiyiz ama yinede ne bir birlik var nede beraberlik anlayamıyorum hala çok iyi arkadaşlıklar var ama guildeler düşmanmış gibi davranan insanlarda var..
tek istediğim bu oyundan zevk almak ama sorunlarla uğraşmakdan çarımı bile kasamıyorum
konuyu uzatmaya gerek yok kimin ne sorunu varsa çözmeye çalışsın bitsin bu düşmanlık kıskançlık...

eski nıck =xXxHsNxXx2 yeni nıck= SirDarkness

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Bu oyunda birçok çoluk çocuk var ve bir dandik uniqten bile (3 saat sonra tekrar çıkacak) kavga ortamı doğuruyorlar..Bnm ve bence herkesin amacı butunleşmek ama kimse guildini bırakamıyor ki..Zaten adam gibi oynayan Türkleri toplasan 50 kişi eder hasanında dediği gibi guildde de 50 kişilik yer var..Yok birleşmiyorsak bence harika bir Union da kurabiliriz..

bence tüm türkler bir guilde olmasa bile 2-3 guilde toplanabilir ve union kurarsınız iyi olur.Ben de raffine ye katılıyorum...

Haklısınız beyler ama çağırdığımız zaman kimse gelmiyor.Yada union'da çok çabuk kavga çıkıyor.Onlar union'daysa ben çıkarım felan filan zor durumda kalıyoruz.Bence birleşmemiz nerdeyse imkansız :?

Yukarı Alt