Repair yaptırmanın harici birşey aldır , atıyorum 1 tane speedcevik35 demiş ki:S.a başkan acil yardıma ihtiyacım war çarı bota koyuyorum dayanıklılık düşünce şehre git diyorum şehre geldiği zaman oldugu yerde duruyor itemleri repair yapmadan geri kasma bölgesine dönüyor yardımcı olursan sevinirm iyi çalışmalar
Sanal sunucuda mı çalıştırıyorsun ? Yada vMware falan mı kullanıyorsun ?Gyazo - c7cc680bd097d9dd8a4d5b92ac569981.png hatası alıyorum
ikiside değil hocam kendi bilgisayarımda çalıştırıyorum gayet normal bir kullanıcı gibiSanal sunucuda mı çalıştırıyorsun ? Yada vMware falan mı kullanıyorsun ?
Hata sanal makine de çalıştırdığını söylüyor , nedenini bulman gerekiyor.ikiside değil hocam kendi bilgisayarımda çalıştırıyorum gayet normal bir kullanıcı gibi
Mbotloader.exe yazan uygulama ile giriş yapacaksınız botu açtıktan sonra bu hatayı verir ancak tekrar start client'e tıklarsanız düzelecektir.An unknown error occured while checking for a mBot update
start client demiyor bu hatayı alıyorum ne yapmama gerekiyor
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMbotloader.exe yazan uygulama ile giriş yapacaksınız botu açtıktan sonra bu hatayı verir ancak tekrar start client'e tıklarsanız düzelecektir.