İlla birşey okuyacaksan gençliğe hitabeyi okuyabilirsin. Askerlik yapmamış adamlar burada vatan için savaşmak gerektiğini anlatıyor. Kaçınız eline tüfek alıp ateş etti merak ediyorum. Counter Strike oynamaya benzemez öyle savaşmak.
Devletin başındakiler vatanı satacak, her gün komşu devletlerle kriz çıkaracak,
Dinci teröristler askeriye içerisinde kadrolaşacak ne kadar Atatürkçü düşünceye sahip vatansever subay, subay adayı varsa sindirecek,
Subay sınavlarının sorularını çalıp kendi adamlarını yerleştirecek,
En önemlisi bundan çıkar sağlayan hain devlet görevlileri onlarca yıl bunlara göz yumacak,
Yüzlerce yetenekli savaş pilotu baskılara dayanamayıp askeri pilotluğu bırakıp özel sektöre geçecek, onlarcası bir otobüsün içinde patlayıp şehit düşecek,
Onlarca savaş ve harekat tecrübesi olan general ergenekondu balyozdu bahane edilip hapse atılacak, yerlerine yandaş beceriksiz fetullahçılar getirilecek,
Başa getirdikleri fetöcüler darbe girişiminde bulunacak yine binlerce Savaş pilotu, general, üst subay ve subaylar içeri tıkılacak,
Askeri okullar kapatılıp imam hatip mezunları harp okullarına yerleştirilecek,
Tüm bunlara rağmen hayatında toplasan 50 el ateş etmiş ben veya siz 15 yıl göklerde uçmuş savaş pilotlarından, 14 yaşında tüfekle tanışıp askeri lise bitirmiş, kurmay subay olup General olmuş tecrübeli askerlerden daha iyi vatan koruyabileceğiz öyle mi? Hemde karşımdaki orduların ellerinde insansız bombardıman uçakları varken? Ben inanıyorum ki Türk ordusu tarih boyunca şuan olduğu kadar zayıf düşmemiştir. Türk Silahlı Kuvvetlerini resmen itin götüne soktular. Vatanınızı seviyorsanız bilime ve teknolojiye önem verin, radyonun yeni icat edildiği 1930larda değiliz. Geçti artık insan güçüyle savaş kazanılan dönemler. Boşa acıtasyon yapmayın.