XDXDXDXDXDBen almanyada yasıyorum akpye verecem inş 15tl olur. 2 seneye 3 daire daha alıp 8.daireye ulaşacam(5senedir almanyada köleyim).34 yasında emekli olup 8dairenin kirasıyla türko müdürlerden fazla mayış alırım .temizzz.
Ben almanyada yasıyorum akpye verecem inş 15tl olur. 2 seneye 3 daire daha alıp 8.daireye ulaşacam(5senedir almanyada köleyim).34 yasında emekli olup 8dairenin kirasıyla türko müdürlerden fazla mayış alırım .temizzz.
gözün aydınBen almanyada yasıyorum akpye verecem inş 15tl olur. 2 seneye 3 daire daha alıp 8.daireye ulaşacam(5senedir almanyada köleyim).34 yasında emekli olup 8dairenin kirasıyla türko müdürlerden fazla mayış alırım .temizzz.
İki videoyu aynı anda açın mütiş oluyorÖnce bunu
Sonrada bunu dinleyin, sarıyo.
#DOLAR23TL
Acının tatlı tebessümüİki videoyu aynı anda açın mütiş oluyor![]()
Eskiden yatırım yapmanın en güzel yolu parayı altına yatırmaktı. Şimdi altın alsanda zarar ediyorsun. Tek çare dolar yapmak. Onunda geleceği bellisiz. Belki düşecek korkusu ile onada yanaşamıyorsun. Zaten şu ekonomide kenara 3-5 kuruş bile bırakabiliyorsan zenginsin demektirBorçlanarak büyüyerek paraya değer kaybettirmeyi iyi bir şey zannediyorlar fakat; İhracat dövize endekslenmek zorunda kalıyor aksi halde TL üzerinden olursa da fiyatlarda belirsizlik oluşuyor.
Enflasyon olmasa para değer kaybediyor para değer kaybetmese enflasyon oluyor. Köşeye para koyup biriktirme tehlikeli oluyor.
Akpye vermis millet aga, alan memnun satan memnun. Vermeyen de arada kaynayanDolar köyün delisi gibi çıkarmış malafatı sallaya sallaya geliyor, bundan sonrası uçurum