Kasıklarına doğru indiğinde dolar düşecek bekleyinEki Görüntüle 44958
Gerçekten Trump’ın göbeği olacak gibi :)
![Evil LOL :lolmuch: :lolmuch:](/forums/smilies/evillol.gif)
Kasıklarına doğru indiğinde dolar düşecek bekleyinEki Görüntüle 44958
Gerçekten Trump’ın göbeği olacak gibi :)
KEKWKasıklarına doğru indiğinde dolar düşecek bekleyin![]()
Faydalı bir şey de olsa zararlı bir şeyde olsa, Amerika kan kaybetse de zaten bizde dolar yükseliyor :) Amerika virüsten en çok etkilenen ülke ama bu süreçte dolar 3 lira arttı. Biden bazı açıklamalar yaptı Türkiye hakkında ama Trumptan daha umutluyum, Trump ortalığı karıştırmayı çok seviyor ülke yönetimine business olarak bakıyor.Biden secimi aldi, bu yorumu civileyin buraya bugun(Carsamba) dolar 10TL yi gorur. Tum dunyaya gecmis olsun
Şu aşamada baya belirsiz eğer yeni bakan adam akıllı biri olursa düşüş hızlanır ama olmazsa aynı yerine çok hızlı gelir...Kaçtan alalım?![]()
Aslında AKP ekibi olduğu gibi tek tek koltuğa 1'er saatliğine geçip istifa etse, finali de çok sevgili ve çok sayın cumhurbaşkanı arkadaş yapsa dolar 1,7 'yi görse. Bu devirde pc alınmaz diye sokaklara dökülsek. Nasip olur mu be...Koltuk boş mu kalsa ya da 3-5 tur daha istifa etselerde nefes alsak..
Harcarlar yapmaBeyler Haçlılar Bize Suriye'den Akdeniz'den Kafkaslar'dan Balkanlar'dan Ve İçimizdeki O Kalleşlerden (Joe Biden'ı İlk Tebrik Eden Bücürden) Baskı Yapıyor Yani Haçlılar Bize Her Yerden Baskı Yapıyor ...
Peki Ya Ekonomik Olarak Baskı Yapmıyor Mu ?...
Erdoğan Geldikten Sonra Daha Da Büyük Baskı Yapmaya Başladılar .... Acaba Neden ? Çünkü, Özellikle Savunma Sanayide İyice Güçlendik , Eskiden Olduğu Gibi Avrupa'nın Her Dediğine Boyun Eğmedik ...
Ve Elhamdülillah Müslümanız ! İşte Bu Yüzden De Bize Baski Yapıyorlar ...
Berat Albayrak Gider Başkası Gelir Bence Çok Önemli Değil Önemli Olan Yerli Üretimdir İnşAllah Bunu Da İlerleyen Yıllarda Yavaş Da Olsa Sağlam Adımlarla Yapacağız Hadi Berat'a Sövüyonuz Onu Anlarım Ama Erdoğan'a Laf Edenin Aklından Şüphe Ederim
Eskiden Avrupa'ya Gelin Burada Sondaj Yapın Diyorduk Geliyorlardı Gemiyle İki Tur Atıp Gidiyorlardı , Bizden Aldıkları Para Da Yanlarına Kâr Kalıyordu .
ŞUAN Türkiye'de Kötü Olan (Genel Olarak ) İki Şey Var 1-Egitim 2-Ekonomi (Dış Baskılar Yüzünden )
Evet Ak Parti'liyim Ama Ülkenin Kötü Yanlarını Da Söylüyorum Çünkü Hiç Bir Şeye Körü Körüne Bağlanmıyorum İlk Önce Bilgi Sahibi Olmak Lazım
Beyler Haçlılar Bize Suriye'den Akdeniz'den Kafkaslar'dan Balkanlar'dan Ve İçimizdeki O Kalleşlerden (Joe Biden'ı İlk Tebrik Eden Bücürden) Baskı Yapıyor Yani Haçlılar Bize Her Yerden Baskı Yapıyor ...
Peki Ya Ekonomik Olarak Baskı Yapmıyor Mu ?...
Erdoğan Geldikten Sonra Daha Da Büyük Baskı Yapmaya Başladılar .... Acaba Neden ? Çünkü, Özellikle Savunma Sanayide İyice Güçlendik , Eskiden Olduğu Gibi Avrupa'nın Her Dediğine Boyun Eğmedik ...
Ve Elhamdülillah Müslümanız ! İşte Bu Yüzden De Bize Baski Yapıyorlar ...
Berat Albayrak Gider Başkası Gelir Bence Çok Önemli Değil Önemli Olan Yerli Üretimdir İnşAllah Bunu Da İlerleyen Yıllarda Yavaş Da Olsa Sağlam Adımlarla Yapacağız Hadi Berat'a Sövüyonuz Onu Anlarım Ama Erdoğan'a Laf Edenin Aklından Şüphe Ederim
Eskiden Avrupa'ya Gelin Burada Sondaj Yapın Diyorduk Geliyorlardı Gemiyle İki Tur Atıp Gidiyorlardı , Bizden Aldıkları Para Da Yanlarına Kâr Kalıyordu .
ŞUAN Türkiye'de Kötü Olan (Genel Olarak ) İki Şey Var 1-Egitim 2-Ekonomi (Dış Baskılar Yüzünden )
Evet Ak Parti'liyim Ama Ülkenin Kötü Yanlarını Da Söylüyorum Çünkü Hiç Bir Şeye Körü Körüne Bağlanmıyorum İlk Önce Bilgi Sahibi Olmak Lazım