Görevden gidince 1.2'ye geri dönüyo muymuş ki ?Dolar 7 lirayı tekrar geçti. Bu sefer normal geliyor ; yavaş yavaş arttı
Cumhurbaşkanı inşallah görevden gider tek tesellimiz
2001'de 1.2TL den bir sırtladı 19 yılda 7 lira yaptı.
Beğenmiyorsan, kapılar açıkken gidecektin keko seni.Cumhurbaşkanı inşallah görevden gider tek tesellimiz![]()
Dünya genelinde büyük buhrandan öte kriz bekleniyoken ne kadar iyi senaryo düşünsekte ben kendimi teselli edemiyorum.. Sonumuz hayrolsun ne diyim..2015 senesinden beri 2 kat fakirleştik :( durumlar hiç iç açıcı değil Allah yardımcımız olsun. umarım en kısa sürede ülke toparlar.
İnsan bi check point yapardı yaaa, en başa dönmek can sıkıcı...Welcome back to 2002
:(Dolar 2.75 , euro tekrardan 3 tl oldu , hayırlı olsun dolar 3 liraya doğru gidiyor.
Bunun dublajlı hali var çok daha kaliteli orjinalindenŞaaap dolar 5 lira, bunlar şimdi bekliyor bir kriz çıksın da dolar yine artsın.ÇOOK BEKLERSİNİZ!
Olur mu olur. Japonyada enflasyon 1980lerde tavan yapmisti geri indi.Görevden gidince 1.2'ye geri dönüyo muymuş ki ?![]()
Ben o kapilarda karsiya gecmesinler diye cok durdum sen rahat ol. Senide gorecegiz kek bilmem neyBeğenmiyorsan, kapılar açıkken gidecektin keko seni.