Görevden gidince 1.2'ye geri dönüyo muymuş ki ?Dolar 7 lirayı tekrar geçti. Bu sefer normal geliyor ; yavaş yavaş arttı
Cumhurbaşkanı inşallah görevden gider tek tesellimiz
2001'de 1.2TL den bir sırtladı 19 yılda 7 lira yaptı.
Beğenmiyorsan, kapılar açıkken gidecektin keko seni.Cumhurbaşkanı inşallah görevden gider tek tesellimiz
Dünya genelinde büyük buhrandan öte kriz bekleniyoken ne kadar iyi senaryo düşünsekte ben kendimi teselli edemiyorum.. Sonumuz hayrolsun ne diyim..2015 senesinden beri 2 kat fakirleştik :( durumlar hiç iç açıcı değil Allah yardımcımız olsun. umarım en kısa sürede ülke toparlar.
İnsan bi check point yapardı yaaa, en başa dönmek can sıkıcı...Welcome back to 2002
:(Dolar 2.75 , euro tekrardan 3 tl oldu , hayırlı olsun dolar 3 liraya doğru gidiyor.
Bunun dublajlı hali var çok daha kaliteli orjinalindenŞaaap dolar 5 lira, bunlar şimdi bekliyor bir kriz çıksın da dolar yine artsın.ÇOOK BEKLERSİNİZ!
Olur mu olur. Japonyada enflasyon 1980lerde tavan yapmisti geri indi.Görevden gidince 1.2'ye geri dönüyo muymuş ki ?
Ben o kapilarda karsiya gecmesinler diye cok durdum sen rahat ol. Senide gorecegiz kek bilmem neyBeğenmiyorsan, kapılar açıkken gidecektin keko seni.