Ben bu hızla Server açarımParam çok, merkezi yerde oturuyorum hız istiyorum diyorsanız;
İşyerinden arkadaş aldı, twitch'de yayın yapmak için upload hızı yüksek internet arıyordu, bununla 30mbps upload 50 mbps download alabiliyor.
Hala adslde surunenler icin guzel secenek ama 50gb kime yetecek ? Ozellikle bir yayinciya yetmemesi lazim , akkden sonra da bu cihaz 1mbite dusuyordu diye hatirliyorum.Param çok, merkezi yerde oturuyorum hız istiyorum diyorsanız;
İşyerinden arkadaş aldı, twitch'de yayın yapmak için upload hızı yüksek internet arıyordu, bununla 30mbps upload 50 mbps download alabiliyor.
Bununla sadece upload yapacak. Akk yok direkt kota var.Hala adslde surunenler icin guzel secenek ama 50gb kime yetecek ? Ozellikle bir yayinciya yetmemesi lazim , akkden sonra da bu cihaz 1mbite dusuyordu diye hatirliyorum.
Bununla sadece upload yapacak. Akk yok direkt kota var.
50 GB 139 TL/ay, 100 GB 199 TL /ay, 200 GB 249
Yetmezse 20tl/15gb ek paket alabiliyorsun.
Server download serveri.Benimde aynısı 9'un solunda sıfır var 7'nin sağında da bir sıfır 3-4 gündür felç.
PS: Bende İzmirdeyim server Çanakkale yazıyor ne alaka? Sıkıntım onunla alakalı olabilir mi?
5 GHZ modem mi kullanıyorsun