Keşke hep böyle kalsa
Speedtest'te şöyle bir geyik var , AKK'yi geçsen de geçmemiş gibi gösterebiliyor , sanırım şirketler analizler de ortalama hızların düşük çıkmasını engellemeye çalışıyorlar.Speed test yüksek çıkarıyormuş
Uydunetin yeni tarifeleri rezil diye biliyorum ama pek araştırmadım.Ttnet ile taahütüm yeni bitti. Şimdi yeni bir paket yapmayı düşünüyorum, bulunduğum konumda ttnette hipernet destekliyor sadece. Çevremde uydunet, turknet, superonline kullanan pek kişi yok. Varsa kullanan düşüncelerini söyleyebilir mi ? Hem performans hem akk açısından.
Bu arada Düşündüğüm fiyat aralığı 65-75 arası 24 mbit yeter fakat 100 gb akk yetmiyor anasını satem :(
Türknet'e baktın mı ?YALIN FİBERNET / HİPERNET LİMİTSİZ 24 Mbps 200 GB 82 .90TL
Mantıklı olan bu geliyor. TTnette
Uydunet kullanıyorum uzun bir süredir.Bazen bir sorunu çözmeleri zaman alabiliyor,teknik desteklerinin %90'ı bilgisiz insanlardan oluşuyor ve gerçekten derdini anlatana kadar ömründen ömür gidiyor.Uğur'un dediği gibi tarifeleri değiştirdiler ve çok rezil bir hal aldı eskiden akk dolunca 16 mb/s'ye düşen internet şimdi 8 mb/s'ye düşüyor ve daha fazla para ödüyorum.Eğer süperonline'ın fiber altyapısı varsa bulunduğun bölgede bağlat,bizim site yönetimi izin vermediği için adamların hat çekmesine ben kullanamıyorum ancak kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun.Eğer sözleşmen varsa ve iptal ettirmek istiyorsan süperonline'a geçtiğin taktirde 500 lirasını da karşılıyorlar diye biliyorum.Ttnet ile taahütüm yeni bitti. Şimdi yeni bir paket yapmayı düşünüyorum, bulunduğum konumda ttnette hipernet destekliyor sadece. Çevremde uydunet, turknet, superonline kullanan pek kişi yok. Varsa kullanan düşüncelerini söyleyebilir mi ? Hem performans hem akk açısından.
Bu arada Düşündüğüm fiyat aralığı 65-75 arası 24 mbit yeter fakat 100 gb akk yetmiyor anasını satem :(