Her nick'im beni anımsatıyor bir şekildeSenin ekip
Her nick'im beni anımsatıyor bir şekildeSenin ekip
Pineapple yaparsin bundan sonraHer nick'im beni anımsatıyor bir şekilde
Bak o gerçekten iyiymişPineapple yaparsin bundan sonra
Benimde her Chuck duyduğumda ;Her pineapple duydugumda gozumde canlanir koskoca mazi
Bu diziyi izlemiş birilerinin olması ne kadar güzel bir duyguHer pineapple duydugumda gozumde canlanir koskoca mazi
Siyenbiciey veriyordu bir aralar . Bir aralar iste 6 7 yil once sanirimBu diziyi izlemiş birilerinin olması ne kadar güzel bir duygu
Ben o kanalda chuck diye bir karakter gördüm, ondan sonra arayıp bu diziye denk gelmiştim, işin garip kısmı asıl aradığım diziyi hala bulamadım.Siyenbiciey veriyordu bir aralar . Bir aralar iste 6 7 yil once sanirim
Bence MerlinBen o kanalda chuck diye bir karakter gördüm, ondan sonra arayıp bu diziye denk gelmiştim, işin garip kısmı asıl aradığım diziyi hala bulamadım.
Duygusal bir bag var izleyenleriyle arasinda bu dizininBu diziyi izlemiş birilerinin olması ne kadar güzel bir duygu
En güzel sahneleri......
Merlin de chuck yokkiBence Merlin
Benzemiyordu ki olaylar, bir karakter chucktı bunun 2 kankası vardı ve chuck sevgilisi mi ne uzay portalı açabiliyordu böyle birşeydi tam hatırlamıyorumIşte ya Chuck olsaydı?
Ben en cok ilk iki sezonunu seviyorum..Merlin de chuck yokki
@lemonade finalinde ne ağlamıştım var ya, her tekrarını izlediğim de finalini izlemeye yüreğim dayanmıyor
İlk 2 sezon zaten en iyisiydi, en sevdiğim sahnesiBen en cok ilk iki sezonunu seviyorum..
Merlinde ne tipini sevdiğimin bi çocuktu ya sokakta görse dövülecek cinsten