Hiç sevişme sahnesi yoktu chuckta
Hiç sevişme sahnesi yoktu chuckta
Orjinaldir , izin vermezler satmasına.Bu arada trendyol'daki parfümler çakma mı yoksa orjinal mi ?
Milyonda bir olsa da var , chuck sarah ileHiç sevişme sahnesi yoktu chuckta
Helal olsun . Sen taşı sıksan suyunu çıkartırsın . Taş gibisin taşcıBir sürü oyun oynadım ama nedendir bilmiyorum cod 4 mw'de bu bölüme gelince ayrı bir geriliyorum.Sıkıntıdan buna sardım yakında işe başlayınca gecenin bir vakti böyle işsizlikler yapmayı özleyeceğim.
Hiç duymadımHiç udemy'den kurs alıp izleyen varmı ?
Bir ara indirim vardı, sonra etik hacker olma kursu satın aldım da daha izlemedim, heçkır olma hedeflerindeyim feysbuk patlatsam yeterHiç duymadım
DencırısBir ara indirim vardı, sonra etik hacker olma kursu satın aldım da daha izlemedim, heçkır olma hedeflerindeyim feysbuk patlatsam yeter
Her kursa para veren, facebooku hackleseydiBir ara indirim vardı, sonra etik hacker olma kursu satın aldım da daha izlemedim, heçkır olma hedeflerindeyim feysbuk patlatsam yeter
kursun içerikleri, amaç zaten bir hacklik değil de temel bilgi öğrenmek gibi bir şeyHer kursa para veren, facebooku hackleseydi
Paketi kontrol ettim bu bilgiler karşısında 30 lira pek pahalı bir ücret olarak gözükmüyor.kursun içerikleri, amaç zaten bir hacklik değil de temel bilgi öğrenmek gibi bir şey
- VPN & DNS
- Dark Web
- Kali Linux Kullanımı
- Kablosuz Ağ Saldırı ve Önlemleri
- Ortadaki Adam Saldırı ve Önlemleri
- Ekran Görüntülerini Ele Geçirmek
- Beef Kullanımı
- Wireshark Analizi
- Metasploit Kullanımı
- Maltego Kullanımı
- Sosyal Mühendislik
- Trojanlar