Q7 Kırmızı kart aldı direk, Ortalık karıştı.
Quaresma’ya uyumsuz filmi çekilebilirNe saçma bir maçtı yahu. Fırat Aydınus biçti resmen maçı. Quaresma resmen idolüm diyebilirim. En büyük maçların kaderini belirliyor bazen, bazen de o sokaktaki kafasını sahanın içine taşıyor engel olamıyor sinirine en çok ihtiyacımız olduğu anlarda takımı yarıda bırakıyor.
İhmal etmemek lazım böyle şeyleri ya geçmiş olsun hacımBronşit olmuşum
2 aydan fazla kuru öksürük vardı , fazla önemsememiştim. Sabah gittim , doktor röntgen istedi. Sinüzit ve bronşit olduğunu söyledi. Eczacının demesine göre geç kalsam ciğerleri elime alacakmışım
Geçmiş olsun broBronşit olmuşum
2 aydan fazla kuru öksürük vardı , fazla önemsememiştim. Sabah gittim , doktor röntgen istedi. Sinüzit ve bronşit olduğunu söyledi. Eczacının demesine göre geç kalsam ciğerleri elime alacakmışım
geçmiş olsun kardeşimBronşit olmuşum
o da nedir?welder moody saatlerini hakkında bir bilgisi olan varmı ?
Sonradan hatırladım dostum, ışığa göre tepkime verdiği yok rainbow kristal bi camı var benim pek tarzım değilSaat markası, tek farkı ürettikleri camlar giydiğin kıyafete, ortama ve güneş ışığına göre rengi değişiyor, garip birşey o yüzden hiç kullanıp memnun kalan var mı diye merak ettim
Bende 2 saat önce sipariş ettim saatten, şuan hafiften kurt düştü içime gelsinde beğenmezsem iade ederimSonradan hatırladım dostum, ışığa göre tepkime verdiği yok rainbow kristal bi camı var benim pek tarzım değil
Kaça spariş ettin sorması ayıptır?Bende 2 saat önce sipariş ettim saatten, şuan hafiften kurt düştü içime gelsinde beğenmezsem iade ederim
Link olarak attım Welder Moody Watch WRC807 42 mm Kol Saati - Saat ve SaatKaça spariş ettin sorması ayıptır?
Eminönünde 5 lira