benim aklıma gelmemişti niye gerizekalı diyorsun1.25 e kadar gerizekalı tayfası dedim neyse ki kız ile hindu olayı çözdü.
benim aklıma gelmemişti niye gerizekalı diyorsun1.25 e kadar gerizekalı tayfası dedim neyse ki kız ile hindu olayı çözdü.
Tamam, tamam gerçeği söylüyorum ; Videoyu izlerken eşimde yanımdaydı sorunun sonunu gördü ben de o an anlamaya çalışıyordum (aklıma birşey gelmedi) bidaha açtım baştan soruyu okudu ve çocuğun annesi doktor dedibenim aklıma gelmemişti niye gerizekalı diyorsun
Bekleriz beaBu yaz Eskişehir - Mersin - Izmir planım var . Ama Keşan'da güzel olabilir
Nasıl beğeniyor musun? Denizi aşırı kalabalık oluyor yüzmek için oraya gitmiyoruz biz ama geceleri güzel oluyor gidiyoruz biz de arada.@RanstaMonsta 2-3 defa erikliye gittiğimiz oluyor yazın.
@RanstaMonsta Açıkcası beğeniyorum, tek kötü yanı dediğin gibi baya kalaba oluyor hele bazen çingeneler basıyor 1-2 kamyon tam kilişe'ye dönüyor ortam.
Kelebek vadisi güzelmiş ya umarım gidersin :)@RanstaMonsta bu sene mümkün olursa Fethiye kelebek vadisine gitmek istiyorum, 2-3 gün konaklamayı düşünüyorum, en çok gitmek istediğim yerlerden biri
Edt: Para bulabilirsem aslında balkan turu felan yapmakta istiyorum, bakalım yoksa aynı tel evde oturmaya devam mı edicem
Umarım bro , bir tanıdık abi orda otel de çalışıyor, ayarlabilirsem orda kalıcam indirimli şekildeKelebek vadisi güzelmiş ya umarım gidersin :)
Ne demek istiyorsun açıkla@Rewind Sürekli işin üstündeyim
Eve işi , işe evimi götürüyorumNe demek istiyorsun açıkla