Çıktı işte kardeşim zorlama ya
Senin bi tur silkroad oynayıp sıkılman lazım bro :(@RanstaMonsta arka plan da çalan sesler o müzikler insanı çok rahatlatıyor ya
Seviyorum bro da son çıkan filmi izlemedim henüz. Sen?@RanstaMonsta avengers serisini seviyor musun bro ?
Bende izlemedim daha bro hatta serinin ilk 2 filmini dün bitirdim, bugünde kaptan amerikanın serisini bitirdim, yarın ya da pazar günü izlemeye gitmeyi düşünüyorum 3.seriyeSeviyorum bro da son çıkan filmi izlemedim henüz. Sen?
Çok güzel diye duydumBende izlemedim daha bro hatta serinin ilk 2 filmini dün bitirdim, bugünde kaptan amerikanın serisini bitirdim, yarın ya da pazar günü izlemeye gitmeyi düşünüyorum 3.seriye
Bende öyle duydum bro, altyazılısına gideceğim 3d olduğundan belki biraz yetişemeyebilirim ama türkçe dublaj izlemekten daha keyifli, ince mizahlar anlaşılmıyor tr dublajdaÇok güzel diye duydum
iyi akşamlar diyecektim şu düştüğüm hâle bakŞimdi sizi ağlatabilirim...
Bizim burda bi tane sinema var ona da Türkçe dublaj getirmişler başka türlü türkçe dublaj film izlemiyorum zaten bro aynen öyle yapBende öyle duydum bro, altyazılısına gideceğim 3d olduğundan belki biraz yetişemeyebilirim ama türkçe dublaj izlemekten daha keyifli, ince mizahlar anlaşılmıyor tr dublajda