Saygısızlıktan başka bişey değil,bir pazar günü adam akıllı uyuyabiliyorum başıma öyle birşey gelse kesin kavga çıkartırımBana gün aymadı vallahi sabahın körü hava yağmurlu saat 10:09 da adamlar apartmanın içinde davul zurna çalıyor, 4 te yattık yahu herşeyi geçtim pazar sabahı yani insan öğleni falan bekler ilk defa böyle birşey görüyorum. Geceden azmışlar sabah dayanamıyıp erken çağırmışlar davulu zurnayı.
Hayır yani çalan şarkılarda etnik birşey de yok abe kaynana naptın bize çalıyor delirmemek elde değilSaygısızlıktan başka bişey değil,bir pazar günü adam akıllı uyuyabiliyorum başıma öyle birşey gelse kesin kavga çıkartırım
O kollar silah sayılmaz mı kardeşSaygısızlıktan başka bişey değil,bir pazar günü adam akıllı uyuyabiliyorum başıma öyle birşey gelse kesin kavga çıkartırım
bak şimdi sevdim seni. en güzeli 90 cap EU v CH 5 ay sonra açıyorum sona geldim, hayrına server parası verecem Sadece Dress silk ile , item-mitem bedava
bizimde sabah burada davul zurna vardı ama harbiden esas adamlarmış öğlen 12 de başladılar. Senin yerinde olsam koşa koşa iner bende halaya girerdim eşofmanla. Adamlara girmekten iyidir zor dövüşürsün yani o kadar adamlaHayır yani çalan şarkılarda etnik birşey de yok abe kaynana naptın bize çalıyor delirmemek elde değil
Instagram normal ama whatsappa girmemesi lazım başka telefondanben bilmiyorum bir tek whatsapp var uygulama olarak.
fikrim oluyordur : instagram +whatsapp+ facebook hepsi aynı şirketin
yaparlar kardeşim girmesende girdin derler. whatsappada reklam gelecekmiş zatenInstagram normal ama whatsappa girmemesi lazım başka telefondan
Sanmıyorum . Ayni telefon olduğu içinde olabilir@Bean Başka telefon da girmesi harbiden sıkıntı yaratır bro, QR kod olayıyla giriş yapılabiliyor her yerde ama en azından telefonun olmadan giriş yapamıyor, face olayı reelse çok kötü durum