Aslında o kadar da yakınız sizin orda nasıl yağmur yağmıyor, bizim burda sürekli yağmur 2-3 gündür sıkıldım az çok o değil havalar hala sıcak esmiyorrHava çok sıkıntılı ya kapıyor falan ama bi yağmur yağsa artık keşke çok sıcak havalar
Aslında o kadar da yakınız sizin orda nasıl yağmur yağmıyor, bizim burda sürekli yağmur 2-3 gündür sıkıldım az çok o değil havalar hala sıcak esmiyorrHava çok sıkıntılı ya kapıyor falan ama bi yağmur yağsa artık keşke çok sıcak havalar
yağmurlu havaları çok severimAslında o kadar da yakınız sizin orda nasıl yağmur yağmıyor, bizim burda sürekli yağmur 2-3 gündür sıkıldım az çok o değil havalar hala sıcak esmiyorr
Aleyküm selam , gözlükle mi bakalım?
Fark etmiyor ki benim için zaten evdeyim ha yağmış ha yağmamış, tek sıkıntısı yağdıktan sonra bakkala giderken o yerlerin ıslak ve çamur olması sonucu her tarafımın batmasıyağmurlu havaları çok severim
Yağmur, insanı evine yada işine tutsak eder
(yaz bunu tutar)
Sizin o tarafta kara bulutlar vardı zaten anlamıştım Yağmıyor valla ya hep sıcakAslında o kadar da yakınız sizin orda nasıl yağmur yağmıyor, bizim burda sürekli yağmur 2-3 gündür sıkıldım az çok o değil havalar hala sıcak esmiyorr
Anlamadım ama ben ya fsdgdsgdsfdsfsdgbAleyküm selam , gözlükle mi bakalım?
ben ne yapabilirim?Fark etmiyor ki benim için zaten evdeyim ha yağmış ha yağmamış, tek sıkıntısı yağdıktan sonra bakkala giderken o yerlerin ıslak ve çamur olması sonucu her tarafımın batması
Yazdığın yoruma karşılık bir cevap vermiştim aslında ama neyse.ben ne yapabilirim?
çok kabayım değil mi?Yazdığın yoruma karşılık bir cevap vermiştim aslında ama neyse.
Selam, birazdan yeni bir şey ile karşınızdayız
SuperOnline son üç gündür sürekli bölgesel ağrıza çıkardı başımıza, napıyorlar anlamıyorum sunucu falan kurulu olsa iflas etmiştik.
Sıkıntı yaşayan var mı başka?
O değilde bunlar boş beleş yayın yapıyor 5k online izlenme nedir onu anlayamıyorumİstanbul'daki yayıncılar da problem yaşıyor.