Ben seferihisarı sevemedim yaSeferhisar / Akkum, pek beğenmedim ama bu sıcakta güzel oldu ve özellikle şu subea beni her denize gittiğim de suya hayran bırakıyor.
1-2 saat içinde başlayacağım@Melon gel artık electusa
bu gözler , yolunu gözler
Takılın siz, beğenirseniz haber verin ben de join yapayım.1-2 saat içinde başlayacağım
Kasması zor biraz ama güzel . Her türlü asistan , gm aktif . 11-12 kişiyiz şuanda diğer serverdan arkadaşlar ile beraber .Takılın siz, beğenirseniz haber verin ben de join yapayım.
Tm cnm şu aldıklarımı montajlıyorum başarılı bitirirsem akşam indireyim.Kasması zor biraz ama güzel . Her türlü asistan , gm aktif . 11-12 kişiyiz şuanda diğer serverdan arkadaşlar ile beraber .
Benide montajlasanaTm cnm şu aldıklarımı montajlıyorum başarılı bitirirsem akşam indireyim.
70 Cap'ı saldın heralde?Normal ev internetiyle indirmeye çalışınca 200kb/san görüyor, telefon da 4.5 g ile bu hızı görmek şaşırtıyor
Eki Görüntüle 33848 /SPOILER]
Çarın itemlerini dağıttım bro ya , stoneler zordu oyuncu da fazla kalmayınca doğal olarak bıraktım70 Cap'ı saldın heralde?
Ben saldım
Defalarca anlattım ama anlamadılar, sonunda kendileri kaybetti.Çarın itemlerini dağıttım bro ya , stoneler zordu oyuncu da fazla kalmayınca doğal olarak bıraktım
Aynen öyle bro onu geçtim tek bir kişi bile oyunda pvp atmıyordu millet sürekli botta nedeni ise stone kasmakDefalarca anlattım ama anlamadılar, sonunda kendileri kaybetti.
Fw sonrası sun update yapacaklardı da yaptılar mı bilmiyorum.
Tamamen dengesizlik vardı sistemde, birbiriyle hiç alakası olmayan şeyler.
Aynen öyle. Hatta ben United guildine yardım edildiğini bile düşünüyorum.Aynen öyle bro onu geçtim tek bir kişi bile oyunda pvp atmıyordu millet sürekli botta nedeni ise stone kasmak