- Kayıt
- 6 Şubat 2007
- Mesajlar
- 335.488
- Beğeniler
- 1.644
- Şehir
- Taksim/IST.
- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
İyi akşamlar beyler
![]() |
Sorun olduğunu nasıl anladın ne oldu ?Selam mesele anakartta değilmiş şimdide işlemci sorun sanırsam değişime göndereceğim
çok sıkıldım vallahi bıktırdı.
Sensin selamSelaaaam![]()
her parçayı denedim hacım sorun yok ekran kartı ramler falan hep sağlam ama elim de başka amd işlemci yok o yüzden deneyip bakamıyorum, yarın madiamarket'e gidiceğim orda bir bakabilirlerse göstereceğim.Sorun olduğunu nasıl anladın ne oldu ?
Dikkat et bro , tek parça dönmeye çalışYarın otostopla samsun festivaline gidiyoruz , oradan sonra belki karadeniz turu![]()
Biber gazı olsaydı iyiydi de , bıçak aldık idarelik , bir şey olursa deşerim herifiDikkat et bro , tek parça dönmeye çalış![]()
Geçenlerde yine böyle birşey yapmıştın ? Azraille dans ?Biber gazı olsaydı iyiydi de , bıçak aldık idarelik , bir şey olursa deşerim herifi![]()